A horoszkópod a kulcs, íme a te hatodik érzéked!





Mindenkinek vannak irigylésre méltó képességei, a tiedről is árulkodik a csillagjegyed! Tudod mi az, ami öntudatlanul is mindig a segítségedre van?



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.08.29.
képesség hatodik érzék megérzés életmód horoszkóp

Néha egészen lazán vesszük a zodiákus vonásainkat és elfeledkezünk az általuk hordozott spirituális jelentésről. Pedig ha alaposan tanulmányozzuk az egyes jelek egyedi személyiségjegyeit, feltárhatjuk pszichés képességeiket!

horoszkóp, csillagjegy, ezo, ezotéria, Shutterstock
Kiderült, mi a te hatodik érzéked! (Fotó: Miha Creative)

Kos 

Mindig a megfelelő helyen vagy, épp a megfelelő időben, szemtanúja vagy a nagy dolgok születésének! Például, miközben céltalanul sétálsz, valahogy eljutsz egy buliba, ahol felfedezel egy érdekes előadót, aki a szárnyait bontogatja, pár év múlva viszont befutott sztár lesz... Igazi tehetségmágnes vagy! 

Bika 

Remekül érzékeled a láthatatlan határokat! Kerülöd a feszültséget, mindig az adott helyzetnek megfelelően viselkedsz. Van egy hatodik érzéked, amely segít mások határainak érzékelésében, valamint a ravasz emberek felismerésében, akik megpróbálnak a komfortzónádon kívülre mozdítani, de te persze mindig időben közbe lépsz!

Ikrek 

Az igazság megértése és ismerete olyan erősen kapcsolódik az öt érzékszervedhez, hogy arra a bizonyos hatodik érzékre már nincs is szükséges. Ráhangolódsz a környezetedre, képes vagy megérteni azt és következtetni abból, amit tapasztalsz. Semmi sem kerüli el a figyelmed, távolról érzed a baj szagát, hallod a kimondatlan dolgokat, és megérted mások érzéseit.

Rák 

Mindig tudod, mi fog történni, és ez annak köszönhető, hogy képes vagy ráhangolódni mások érzéseire. Mély érzelmi és mentális szinten kapcsolódsz az emberekhez, kitalálod a gondolataikat akkor is, ha egy szót sem szólnak. Képességednek köszönhetően igazán jó tanácsadó vagy a szeretteid számára!

Oroszlán

Sugárzik belőled az erő és a pozitivitás, ez másokból is kihozza a legjobbat, nyugtatóan hatsz a környezetedre. Amikor megjelensz egy unalmas bulin, az energiáiddal feldobod a hangulatot. Tudod, hogyan lépj kapcsolatba másokkal úgy, hogy közben szeretetet, gyógyulást, reményt és melegséget közvetíts. Tele vagy lelkesedéssel és életkedvvel, ami ragadós!

Szűz

Az a képességed, hogy remekül látod az összefüggéseket, ezért a meglévő információkat helyesen egészíted ki és helytálló prognózist fogalmazol meg a jövőre nézve. Érzékeled és gyorsan kiértékeled a lehetőségeket és a kockázatokat, ami gyakorlatias és értelmes emberré tesz, akire mások is számíthatnak.

Mérleg 

Mások szándékait és vágyait jobban megérted, mint a sajátjaid! Rájössz a rejtett indítékokra, és tudod, mi lesz szeretteid következő lépése. De van egy vakfoltod, mégpedig az, hogy nem ismered elég jól magad ahhoz, hogy saját szükségleteidet a megfelelő megvilágításban lásd. Ha valaki közel kerül hozzád, kételkedni kezdesz az ítélőképességedben.

Skorpió 

A vonzalom iránti csillapíthatatlan éhséged életed minden területén megnyilvánul. A szavak akadályozzák szenvedélyed hajszolását, mert nem szeretsz az érzéseidről beszélni, de remekül kiolvasod mások vágyait és egyből érzékeled, ha te érdekelsz valakit, vagy ha a baráti körödben fellobban egy szikra.

Nyilas 

Rendíthetetlen optimizmussal törtetsz a siker felé! Soha nem engeded, hogy a kudarcok lelombozzanak, folyamatosan keresed és meg is ragadsz minden olyan lehetőséget, amely szembe jön. Míg mások diagramokat nézegetnek és tanácsadókat alkalmaznak, te már tudod, hol és mikor kell kockáztatnod, legyen az üzlet vagy szerelem. 

Bak 

A megfelelő ütemben haladsz az életben, mindent annyira gondolsz át, amennyire azt szükséges. Soha nem rohansz, amikor türelemre van szükség, de az sem rémiszt meg, ha gyorsan kell cselekedned. Pont jókor viszel véghez radikális változásokat, egyenletes tempóban haladsz felfelé a siker létráján.

Vízöntő

A szuperképességed az, hogy érzékeld, amikor a dolgok nehézkessé válnak, és még a legbonyolultabb helyzetre is remek stratégiát alkotsz. Veled született furcsaság, hogy a kihívásokkal teli elfoglaltságok szerelmese vagy. Senki sem tud manipulálni, nem teszel olyasmit, amiről tudod, hogy nem az a megfelelő megoldás számodra.

Halak 

Soha nem veszíted el a célról alkotott elképzelésedet, de ha valami nem valószínű, hogy pozitív eredménnyel jár, azt megérzed. Ezért van az, hogy néha korán feladod, amit lehet, hogy mások észszerűtlennek tartanak, de te tudod, hogy azon az úton haladva, amelyen jártál, csak szomorúságot találnál. Ügyesen csökkented a veszteségeidet és időt szánsz a túllépésre.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás