Miért vagy még szingli? A csillagok leleplezték a választ!





Horoszkópod alapján sejthető, hogy ha egyedülálló vagy, annak mi az oka. Talán némi önismereti információ segít szíved vágyainak feloldásában.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.06.19.
Módosítva: 2023.06.19.
asztrológia szingliség kapcsolat életmód horoszkóp

Az asztrológia betekintést enged személyiségünkbe és kapcsolatainkba. Sokan a csillagokhoz fordulnak szívügyekkel kapcsolatos útmutatásért, nekik segítünk most felfedni az egyedülállóság okait. 

romantikus pad Római-part szív randi
Lehet, hogy csupán azért nem találtad még meg az igazit, mert megfontoltabb vagy az átlagnál! (Fotó: Dénes Doroszlai)

A kos erős, független természete és személyes szabadságvágya miatt lehet egyedülálló. Előbbre helyezi saját céljait, mint egy elkötelezett kapcsolat kialakítását.

A bika azért nem él párkapcsolatban, mert magas elvárásai vannak és időt szán arra, hogy olyan partnert találjon, aki minden szempontból megfelelő, és akivel hosszú távon tervezhet. 

Az ikrek kettős természete miatt tart az elköteleződéstől, fél, hogy fontos lehetőségeket szalaszt el. Bár szeret randevúzni, kihívást jelent számára a megállapodás. 

A rák egyedülálló lehet, mert fél az érzelmi sérülésektől. Óvatosan nyílik meg és időre van szüksége ahhoz, hogy bizalmat alakítson ki egy potenciális partnerrel.

Az oroszlán igényli a figyelmet és a csodálatot. Nehezen találhat olyan partnert, aki mellett érvényesülhet, hajlamos ugyanis önmagát előtérbe helyezni. 

A szűz azért lehet szingli, mert kritikus a párválasztás során. Előfordulhat, hogy túlgondolja a helyzeteket, tökéletességre törekszik. 

A mérleg határozatlan lehet a párválasztás során, gondosan mérlegeli a lehetőségeit. Kapcsolatában az egyensúlyt és a harmóniát keresi, és erre hajlandó sok időt szánni.

A skorpió szenvedélyes, mély érzelmi kapcsolatokra vágyik. Lehet, hogy nehezen talál olyan társat, aki hozzá hasonló komolysággal kötelezi el magát. 

A nyilas nagyra értékeli a szabadságot, kalandvágyó típus. A személyes fejlődést előnyben részesíti az elköteleződéssel szemben, ezért nehézkes számára a párválasztás

A bak a karrierjére és az ambícióira összpontosít. Szakmai célja elérésébe fekteti az idejét és az energiáját a romantikus társ keresése helyett. 

A vízöntő azért lehet egyedülálló, mert ragaszkodik a függetlenségéhez. Küzd azért, hogy olyan partnert találjon, aki megfelel az egyedi gondolkodásmódjának. 

A halak érzékeny és együttérző. Nehézséget jelent számára egy olyan társ megtalálása, aki igazán megérti és értékeli mély érzelmeit és spirituális természetét.





 





Ezeket olvastad már?
Furcsa megérzése lesz ma ennek a csillagjegynek

Furcsa megérzése lesz ma ennek a csillagjegynek

Figyelem! A Te hangodat is klónozhatták, ha elkövetted ezt a hibát a telefonoddal

Figyelem! A Te hangodat is klónozhatták, ha elkövetted ezt a hibát a telefonoddal

A négyéves fiam gyűlöli a feleségem főztjét: hogy vessek véget az állandó családi viszálynak?

A négyéves fiam gyűlöli a feleségem főztjét: hogy vessek véget az állandó családi viszálynak?

Ezek a csillagjegyek örülhetnek! Párkapcsolatok helyrehozásában segítenek az égiek

Ezek a csillagjegyek örülhetnek! Párkapcsolatok helyrehozásában segítenek az égiek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás