Elmegyilkos kvíz: te átlátsz az illúzión?





Szórakoztató kvízünk elsőre mindenkit összezavar, de a kiemelkedő megfigyelési képességgel rendelkezők rájönnek trükkre.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.06.28.
illúzió rejtély képesség életmód személyiségteszt

Az alábbi optikai csalódás a vizuális észlelésedet teszi próbára. Képes vagy mindössze hét másodperc alatt megtalálni a képen elrejtett négy arcot? Az illúziók nemcsak látványosak, de nagyszerű gyakorlatok is lehetnek, még ha elsőre őrjítőnek is tűnnek. A képen egy férfi látható, puskával a kezében. Talán hihetetlennek tűnik, de még négy arc el van rejtve az ábrán. Azt tanácsoljuk, hogy alaposan vegyél szemügyre minden részletet, ügyelj a szokatlan formákra vagy mintákra!

Annyit segítünk, hogy érdemes a kép jobb oldalára koncentrálni!  Fotó: themindsjournal.com

Ha hét másodpercen belül mind a négy rejtett arcot kiszúrtad, akkor valóban zseni vagy! Az elméd úgy működik, mint egy olajozott gép, gyorsan feldolgoz és könnyedén elemez minden részletet. Akkor is elsőrangú megfigyelő vagy, ha 15 másodpercen belül sikerül megtalálni az elrejtett arcokat. 

Amennyiben húsz másodpercbe telt megoldani a feladványt, akkor átlagos képességekkel rendelkezel, egy kis gyakorlással azonban fejlesztheted készségeidet!

Na de hol is vannak elrejtve az arcok?

Az első a férfi fejének hátsó oldalán, a kalap alatt található. A második a derekánál, a harmadik és a negyedik pedig a lábánál, a kép jobb alsó sarkában található, a megfejtést a themindsjournal.com oldalon is megnézheted!





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás