Illúzióval rántjuk le a leplet: arrogáns, vagy alázatos vagy?

Mindenkinek vannak hangsúlyosabb személyiségjegyei, így kideríthető, hogy te inkább az önhittek vagy a belenyugvók táborát erősíted!Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.06.18.
önfelfedezés tulajdonságok illúzió elme

A themindsjournal.com tesztje az illúzióra épít, elméd összezavarásával pedig akaratlanul is felfedhetjük, milyen vagy valójában. Ezúttal nem kell gondolkodnod, csak vess egy pillantást az alábbi képre és eláruljuk, mit jelent az az ábra, amin elsőként megakadt a szemed!

Mi tűnik fel elsőként a képen? (Forrás:  themindsjournal.com)

Az optikai csalódáson alapuló tesztek azon túl, hogy szórakoztatóak, betekintést nyújtanak elménkbe. Tesztelik kognitív képességeinket, és segítenek feltárni a főbb tulajdonságainkat, ezzel elindítanak az önfelfedezés útján. Te mit látsz először ezen a trükkös képen? 

Ha a füstöt szúrtad ki először, az arra utal, hogy nagy jelentőséget tulajdonítasz mások véleményének. A benyomások és az, miként, hogyan látnak téged az emberek, nagyon fontosak számodra, hisz alázatos ember vagy. Tudatos erőfeszítéseket teszel annak érdekében, hogy a lehető legjobb megvilágításban tüntesd fel magad. A kritika, a negatív visszajelzés rosszul érint. Az is kiderült rólad, hogy félsz attól, hogy elveszíted azokat az embereket, akiket szeretsz, különösen igaz ez a romantikus partneredre. 

Amennyiben a magzatot vetted észre elsőként, akkor az elveidet követed, amikor kihívással szembesülsz. Szilárdan elkötelezett vagy saját értékrended mellett, hajlamos vagy arrogánsan reagálni az ellenvéleményekre. Vannak bizonyos határvonalak, amelyeket soha nem lépsz át, az erkölcsi feddhetetlenség megőrzése rendkívül fontos számodra. Nagy értéket tulajdonítasz az optimális egészségi állapot és egyensúly fenntartásának. Az életedben az anyagiak hajszolása háttérbe szorul a harmóniára való törekvés mellett.

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás