RETRO RÁDIÓ

Mutatjuk, mi a tarot kártyád a csillagjegyed szerint: döbbenetes dolgokat tudhatsz meg magadról





A kártyákból az életfeladatodat is könnyedén kiderítheted!



Megosztás
Szerző: PT
Létrehozva: 2023.05.27.
horoszkóp tarot jóslás életmód

A tarot nem csak egy jóslat, több annál. A kártyavetés egyenes út az önismeret és a sorselemzés felé. Most az Astronet jóvoltából megmutatjuk, hogy a csillagjegyekhez melyik tarot kártya tartozik:

Fotó: Pixabay.com (Képünk illusztráció)

A Kos tarot kártyája

A Kos tarot kártyája a csillagjegye szerint a Császár. Uralkodó bolygója, a Mars készteti cselekvésre, tettei mögött az erős akarat a mozgató rugó. A Kos feladata megérteni, hogy ezt a hatalamas energiát, amit birtokol, másokért érdemes működtetni – az öncélú küzdelem ugyanis értelmetlen. Ha ez sikerül neki, akkor hatalmasat lép előre a spirituális fejlődés lépcsőjén.

A Bika tarot kártyája

A Bika jegy személyes tarot kártyája a Főpap. A Bika asztrológiai jegye meg is található ezen a Védőkártyán. Ez a tarot kártya jelzi, hogy a Bika életfeladata a külső-belső stabilitás megteremtése. Meg kell értenie, hogy “ami kívül, az belül is”, és a külső biztonság mellett legalább olyan fontos a belső béke megteremtése.

Az Ikrek tarot kártyája

Az Ikrek tarot kártyája a Szeretők, ami megmutatja mindazt a kettősséget, ami az Ikrek egész életét végigkíséri. Az Ikrek életfeladata, hogy az ellentétek feszülése helyett azt élje meg, hogy olvaszthatóak Egységgé a polaritások, a végletek. Érettebb fejjel az Ikrek ráébred, hogy bár nem lehet akarni mindent egyszerre, de a valamiről való lemondásban megmutatkozik a szabadság.

A Rák tarot kártyája

A Rák személyes tarot kártyája a Diadalszekér, ami az állandó változást és a koncentrált erőt jelképezi. Éppen mint a Rák jegy, amelynek uralkodó bolygója a folyton változó Hold, és ebben az állandó sodrásban a Rák életfeladata, hogy legyőzze az ismeretlentől való félelmét. A diadal az a pillanat, amikor ez sikerül neki.

Az Oroszlán tarot kártyája

Az Oroszlán csillagjegy személyes tarot kártyája a Vágy (Erő). A Nap ereje támogatja az akarat, a tetterő pozitív megélését, az Oroszlán fejlődése pedig az öntudat fejlődésének különböző szintjeit mutatja meg, az önző, gyermeki akarattól, az önzetlen vezetni vágyásig. Az Oroszlán életfeladata, hogy ezt az utat bejárva másokat segítő vezetővé váljon szűkebb vagy tágabb közösségében.

A Szűz tarot kártyája

A Szűz csillagjegy lapja a Remete. Az életfeladat a saját belső vezető megtalálása. A Szűznek el kell fogadnia a saját személyiségének különböző szintjeit, a tudatalatti késztetéseitől kezdve a Felettes énig, hogy a tökéletesség hajkurászása helyett az egység élményét élhesse meg.

A Mérleg tarot kártyája

A Mérleg személyes tarot kártyája az Egyensúlyozás. A Mérleg életfeladata, hogy minden széthúzó külső hatás ellenére megtalálja a belső egyensúlyát, a központi, erős magját a személyiségének. Döntéseket csak mindent mérlegelve érdemes hozni, de eközben nem szabad szem elől téveszteni a lényeget, a középpontot, az egységet.

A Skorpió tarot kártyája

A Skorpió jegy tarot kártyája a Halál lapja – ami egyben az Újjászületés lapja is. A Skorpió jegy maga a Főnixmadár, aki újjászületik a tűzből. Fel kell ismernie, el kell fogadnia ezt a hatalmas erőt. A Skorpió jegy életfaladata, hogy felemelje magát a félelmek mélységéből a fény felé.

A Nyilas tarot kártyája

A Nyilas jegy lapja a Művészet, a lapon látható a Nyilas aztrológiai jegye. Az életfeladat itt az ellentétek feloldásából születő, új, magasabb szintű minőségek létrejötte, a belső hit külvilágban való megjelenése. A Nyilas a tudat valóságformáló erejét képviseli, gyógyító jegy.

A Bak tarot kártyája

A Bak jegy tarot kártyája a Torony, amin megjelenik uralkodó bolygója, a Szaturnusz. A Torony lap jelzi az életfeladatot, hogy a Bak felismerje, a falak, amiket épít, nemcsak biztonságot, hanem akadályt is jelentenek. A falak lebontása a cél, az életfeladat.

A Vízöntő tarot kártyája

A Vízöntő tarot kártyája a Csillag. A kártyán megjelenik a Vízöntő csillagképének jele. A magasabb rendű szellemi törvényszerűségek megélése, elfogadása, a saját út megtalálása a cél. „Amint fent, úgy lent!”, a sors csupán a választási lehetőségeket kínálja, dönteni nekünk kell.

A Halak tarot kártyája

A Halak jegy személyes tarot kártyája az Akasztott. Az életfeladat, ami it megjelenik a tudatos megélése annak, hogy önként hozunk áldozatot, vagy a körülmények áldozatává válunk? A tudatos szolgálat a cél, a Halak jegy ősi bölcsességének megélése.









Ezeket olvastad már?
Versenyt fut az idővel az édesanya 2 éves kisfia életéért

Versenyt fut az idővel az édesanya 2 éves kisfia életéért

Így ettek ők! Ezek voltak a magyar írók kedvencei

Így ettek ők! Ezek voltak a magyar írók kedvencei

Olyan kozmikus együttállás következik, amire több mint 80 éve nem volt példa: kártyavárként dőlhet össze az, amit eddig felépítettünk

Olyan kozmikus együttállás következik, amire több mint 80 éve nem volt példa: kártyavárként dőlhet össze az, amit eddig felépítettünk

40 napig csak narancslén élt a nő: ez történt a testével – Videó

40 napig csak narancslén élt a nő: ez történt a testével – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás