Elétek tárjuk a legfinomabb lángos receptjét, ami akár napokkal később is kisüthető.
Egy finom lángost nem csak a nyári szezonban fogyasztunk el, egy ízletes lakomára bármikor „befizetünk”. De nem mindegy, mennyit és milyet fogyasztunk el. Az magától értetődő, hogy, ha nyár, akkor lángos, de mint köztudott, a nyári szezon alatt durván megnövekszik ennek az ételnek az ára is. Ezért nem csoda, hogy sokan otthon készítik el.
A kefires lángos isteni finom, a felesleges tésztát pedig egyszerűen csak tedd be a hűtőbe, és vedd elő, ha újra sütni akarsz. Akár egy hétig is tárolhatod, és mindig friss lángosod lehet – írja a Ripost.
Íme a receptet:
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélre