RETRO RÁDIÓ

Kiderült a titok, ezért vonzóbbak bizonyos nők másoknál





A férfiak számára a párkeresés kritikus pont, és nem csak az a fontos számukra, hogy külsőleg megnyerő legyen a nő.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.02.03.
párkapcsolat férfiak partnerkeresés nők

Gondolkodtál már azon, hogy mi a fő szempont a férfiak számára párválasztáskor? A megjelenésnél fontosabb számukra is, hogy olyasvalaki mellett legyenek, aki támogatja őket, és akivel meg tudják osztani az örömüket, bánatukat.

A,Couple,In,Love,Holding,Red,Heart
Ha eddig azt gondoltad, hogy a külsőség az elsődleges a férfiak számára, nagyot tévedtél! (Fotó: Shutterstock)

Míg a nők arról fantáziálnak, hogy megtalálják a hercegüket, aki fehér lovon érkezik, addig a férfiak hőssé akarnak válni választottjuk szemében. Ez a „hősösztön” a párkapcsolati szakértők szerint azt jelenti, hogy a férfiak szükségesnek, fontosnak érezzék magukat a párkapcsolatban. Ahhoz, hogy ezt az érzést erősíteni tudd a kiszemelt pasiban, csak annyit kell tenned, hogy megteremted a lehetőséget, hogy segítsen, megvédjen és szeressen. Ennek érdekében bókolj és légy konkrét: ne csak annyit mondj, hogy „jól nézel ki”, hanem emeld ki, hogy éppen a frizurája tetszik vagy a főztje.  Még hatékonyabb, ha ezeket a kedves megjegyzéseket akkor is elejted, amikor nemcsak kettesben vagytok, hanem mások is hallják. Még ha független nő is vagy, akkor is hagyd, hogy néha gondoskodjon rólad a férfi, hadd érezze, hogy szükséged van a segítségére.

Az Iowai Egyetem kutatói bizonyították, hogy a férfiakat jobban érdekli egy olyan partner, aki nemcsak intelligens, hanem megbízható is, azaz következetesen teljesíti, amit ígér. Ha a pasi tudja, hogy számíthat rád, akkor könnyebben kibontakoztatja melletted az érzelmes oldalát. Ha pedig külsőségekről van szó, jó tudni, hogy egy felmérés szerint a férfiak előnyben részesítik a természetes megjelenésű nőket. Azok a nők, akik hajlamosak erős sminket viselni, ritkábban kapnak invitálást. Emellett persze fontos a kisugárzás, így a pozitivitást és magabiztosságot árasztó nők az egyértelmű nyertesek.

A férfiak nyitottságra, kedvességre és magabiztosságra vágynak 

Olyasvalaki mellett kötnek ki, aki elfogadja őket olyannak, amilyenek, és tudja, mit akar. Az a partner, aki őszinte, felüdülést jelent a hamis emberekkel teli világban. A nő hitelessége azt az érzést kelti a férfiban, hogy önmaga lehet mellette, és bízhat benne. 

Jó, ha tudod, hogy a férfiak szívesebben vannak együtt olyannal, aki értékeli a humorukat. A nők arra vágynak, hogy megnevettessék őket, a férfiak pedig arra, hogy nevessenek a vicceiken. Ahogy a kapcsolat előrehalad, a humor is változik, és mindkettőtök számára eszközzé válik, hogy megnyugtassátok egymást, és leküzdjétek a nehézségeket. A nevetés egy különleges pillanat megosztásáról szól, amely közelebb hoz benneteket. A férfiak ugyanakkor jobban szeretik a sebezhető nőket, mert az érzékenység megkívánja, hogy ledöntsd a falaidat, és egy másik oldaladat mutasd meg. Ez egyben azt is jelenti, hogy nőként elég magabiztosnak érzed magad ahhoz, hogy megoszd partnereddel a belső éned. 

Közhely, de nemcsak a szavaid mutatják meg, hogyan érzel, hanem a testbeszéded is. A nyitott testtartás a magabiztosság jele, amiért rajonganak a férfiak. Tipp: tedd a kezed a pasi hátára vagy a vállára, amikor hozzád beszél, hogy kifejezd a támogatásod és az elismerésed. A kapcsolatba vetett bizalom teremt szilárd alapot, így ne legyenek kétségeid, a hűség a férfiak számára is alapvető, sőt az egyik legfontosabb feltétel. 





 





Ezeket olvastad már?
Vége a találgatásnak: megválaszolták a tudósok a legégetőbb kérdést

Vége a találgatásnak: megválaszolták a tudósok a legégetőbb kérdést

Izgalmas napja lesz ma ennek a csillagjegynek

Izgalmas napja lesz ma ennek a csillagjegynek

Ez a három csillagjegy a legkiszámíthatatlanabb mind közül

Ez a három csillagjegy a legkiszámíthatatlanabb mind közül

Tiszta otthonra vágysz? Ez az öt tipp segít, hogy ezt elérhesd!

Tiszta otthonra vágysz? Ez az öt tipp segít, hogy ezt elérhesd!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás