RETRO RÁDIÓ

Gyerekesek és felelőtlenek: ők a legéretlenebb csillagjegyek

Vannak, akiken mintha nem fogna az idő, de nem a jó értelemben: hiába telnek az évek, ők ugyanolyan gyerekesek maradnak, mint voltak.Megosztás
Szerző:
2023.01.19. 10:00
horoszkóp csillagjegy

Csillagainkban a sorsunk és a jövőnk: horoszkópunk mondja meg, mi vár ránk, mire lenne szükségünk, és azt is, milyenek vagyunk. Így aligha lehet meglepő, hogy egyes csillagjegyek szülöttei érettebbek a koruknál, míg mások mintha örökösen a gyermekkorukat szeretnék újraélni, ám nem elsősorban játékosságban, sokkal inkább éretlenségben, énközpontúságban és a felelősség hárításában is. Összeszedtük, kik a legéretlenebbek.

horoszkóp
Vannak csillagjegyek, akik számára az egész világ játszótér  Fotó: Sarayut Thaneerat / Getty Images

A 4 legéretlenebb csillagjegy

Kos

A Kos a baba a csillagjegyek közt, hiszen ő az „első a sorban”. Mivel a Mars uralma alatt áll, szenvedélyes, tettközpontú, eltökélt, és megtesz mindent, hogy elérje a célját. Ez ugyanakkor azt is jelenti, hogy minden róluk kell, hogy szóljon, és gyakorta helyezik a maguk érdekeit mások elé. Noha határozottak, rendszerint nem azt akarják elérni, amit a helyzet megkíván, vagy épp lehetővé tesz, hanem amit ők, és csakis ők akarnak.

Ikrek

Az ikrek kettős személyiséggel rendelkeznek. Ezáltal elég rugalmasak, hogy bármilyen helyzetet több nézőpontból vizsgáljanak meg, ugyanakkor rendkívül játékosak is, könnyedén veszik a dolgokat, legyen szó akár egy beszélgetésről, akár a párkapcsolatukról. Ez utóbbi miatt könnyű őket éretlennek látni, főleg egy-egy komolyabb jegy szülötteinek.

Rák

Első ránézésre a Rákok rendkívül összeszedettek, szép otthonnal és gondoskodó természettel, azonban sokszor kiderül: rendkívül jó színlelők is. Valójában érzékenyek, akik hajlamosak az érzelmeik által vezérelve cselekedni. Problémáikat gyakorta passzív-agresszív viselkedéssel kezelik, ami igencsak éretlen színben tünteti fel őket.

Oroszlán

Az Oroszlánok élvezik, ha a figyelem középpontjában lehetnek, és azt is, ha babusgatják őket. Tipikus tűz jegyűek, akik gyakran cselekednek gondolkodás nélkül, ez pedig sűrűn sodorja őket bajba. Emellett imádják a drámát: számukra az egész világ színpad, és persze rájuk van osztva a főszerep.

 

Ezeket olvastad már?
Téged is megviselt az óraátállítás? Ezt tedd, hogy jól induljon a napod

Téged is megviselt az óraátállítás? Ezt tedd, hogy jól induljon a napod

Furcsa hírt kap ma a Bak! Nagyon vigyázzon, hogy dönt

Furcsa hírt kap ma a Bak! Nagyon vigyázzon, hogy dönt

Méreg helyett ősi módszerek a nyugodt alvásért

Méreg helyett ősi módszerek a nyugodt alvásért

Reggelente te is fejfájással ébredsz? Mutatjuk, hogy mi lehet az oka, és hogy hogyan enyhítsük

Reggelente te is fejfájással ébredsz? Mutatjuk, hogy mi lehet az oka, és hogy hogyan enyhítsük

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás