2023 leleplezi, erre lenne valójában szükséged a horoszkópod szerint





Néha az ember vágyai eltérnek attól, amire valójában szüksége lenne. Te felismered, ha olyasmit szeretnél, amiből hosszú távon nem profitálsz?



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.01.05.
horoszkóp 2023 igény vágy

Minden ember más, így természetesen a vágyak sem egyformák. Előfordulhat, hogy az, amit akarsz, nem előnyös számodra, de nem vagy tisztában a valódi szükségleteiddel. Nos, a csillagjegyed alapján megpróbálunk útmutatást adni, hogy mi válna hasznodra! 

Egy apró tanulság is hozzásegíthet ahhoz, hogy könnyebben valósítsd meg az álmaid! Fotó: Shutterstock

A Kos azt akarja, hogy minden lehetőség rátaláljon. Öntudatos és szenvedélyes természeted van, így pontosan tudod, mire vágysz, de nem nagyon erőlteted meg magad a megvalósulás érdekében. Ahelyett, hogy csak várakozol, tegyél is a céljaidért! 

A Bika elkötelezettségre és stabilitásra vágyik. Úgy érzed, hogy végre készen állsz egy stabil és szeretetteljes kapcsolatra, ami békét hoz a kaotikus életedbe. Ez előtt azonban meg kellene fogalmaznod, milyen társra vágysz és mi az, ami nem fér bele egy kapcsolatba.

Az Ikrek minden lehetséges dolgot meg akar tapasztalni. Az agyad a különféle lehetőségek felfedezésén jár, az egyik legnagyobb félelmed az, hogy lemaradsz valamiről. Le kellene lassítanod egy kicsit, és élvezned azt, ami éppen adatott. 

A Rák azt szeretné, ha az élete szervezett lenne. A stabilitást hajszolod, ezenkívül szeretnél valakit, akire teljes mértékben támaszkodhatsz. Arra van azonban szükséged, hogy kilépj a komfortzónádból! Ne félj a kudarctól, csak bíznod kell és alakul majd az életed.

Az Oroszlán azt akarja, hogy minden célja teljesüljön. Keményen dolgozol azért, hogy eredménye is legyen a törekvéseidnek, de elkeserít, hogy ez időigényes folyamat. Határozottnak kell maradnod! Ha nem hagyod, hogy elbizonytalanítsanak, eléred, amit szeretnél.

A Szűz minden helyzetben ragaszkodik a terveihez. Tudod, hogy mit akarsz elérni, ugyanakkor betartod a szabályokat. Most viszont lassítanod kellene és visszavenned az irányító természetedből. Legyél nyitott és laza, tágítsd a látókörödet!

A Mérleg szabadabbnak és nyitottabbnak akarja érezni magát. Most olyan, mintha elakadtál volna, ezért szárnyakra vágysz, hogy repülhess, ahelyett, hogy ott maradnál, ahol vagy. El kell fogadnod a változásokat és ápolnod a tartós kapcsolatokat, csak így nem fogsz elveszni.

A Skorpió néha úgy érzi, hogy a dolgok kicsúsznak a keze közül és elveszíti az irányítást. Talán megszabadulnál mindenféle korlátozástól, de ügyelj azonban arra, hogy ezt ne vidd túlzásba. Hidd el, képes vagy a legtöbbet kihozni a szabadságodból anélkül, hogy visszaélnél a helyzettel.

A Nyilas rohan az élet után, minden lehetőséget ki akar élvezni. Félsz attól, hogy elszalasztasz valamit, pedig türelmesebbnek kellene lenned. Még ha ez nem is tartozik az erősségeid közé, fejezd be azt, amit elkezdtél, és ami a legfontosabb: értékeld azt, amit éppen csinálsz!

A Bak újabb és újabb sikerre vágyik. Nem vered nagy dobra az eredményeidet, de napról napra keményebben dolgozol, hogy többet elérhess. Szünetet kellene tartanod és a pihenésre koncentrálnod. Fontos elfogadnod azt a tényt, hogy a munka nem minden!

A Vízöntő nem akar többé azzal törődni, hogy mások mit gondolnak róla. Utálod, ha valaki megpróbál beleszólni a magánéletedbe, aki nem kívánt tanácsot ad, attól elzárkózol! Meg kell mutatnod az embereknek, hogy ki vagy valójában: koncentrálj arra, hogy a lehető legtöbbet hozd ki a lehetőségeidből.

A Halak minden lehetőséget meg akar ragadni. Az igazság az, hogy többet élsz a képzeleted által festett világban, mint a valóságban, ettől sajátos a gondolkodásod. Uralkodnod kell impulzív természeteden, lazíts inkább, és ne ugorj fejest mindenbe, ami elsőre érdekesnek tűnik. Mérlegeld, hogy mibe érdemes energiát fektetni, és mibe nem. 





 





Ezeket olvastad már?
61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

Egyes savlekötők durván megnövelhetik a migrén kockázatát – egy új tanulmány szerint

Egyes savlekötők durván megnövelhetik a migrén kockázatát – egy új tanulmány szerint

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás