Mi a horoszkópod? Ezt jósolják a lapok 2023-ra!





Fontos, hogy ne próbálj magadra erőltetni egy-egy jóslatot, azokkal az üzenetekkel foglalkozz, amelyekkel érzed, hogy rezonálsz.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.01.01.
kártyajóslás 2023 jövő horoszkóp

Tarot-kártyák fedik fel, hogy mi vár rád az újévben a szerelem és a karrier terén – írja a themindsjournal.com. Készen állsz a jövőbe tekintésre? Mutatjuk a jövendöléseket az egyes csillagjegyek szerint!

Új év, új remények! Bármit is jósolnak a kártyák, ne feledd, a legnehezebb időszak sem tart örökké! Fotó: Pixabay

A Kos élete egy nehéz időszakát zárja le, amikor felelősséget kell vállalnia magáért és talán másokért is. Attól függően, hogy hol tart az egyéni utad, most sikeresen magasabb szintre emelheted a kapcsolatod, vagy ha régóta próbálsz elengedni valakit, akkor végre hátra tudod hagyni a múltat. Ha a munkáról van szó, akkor ne hozz hirtelen döntéseket, olvass a sorok között és várd ki a te időd!

Elérkezett a megújulás időszaka a Bikánál. Lehet, hogy költözésre szánod el magad vagy felhagysz egy rossz szokással, a változás biztosan jelentőségteljes lesz. A választott kártya valamiféle megszállottságot jelent, ugyanakkor jó előjele a házasságnak is. Az üzleti életben versengés vár rád, egy új állás vagy az előrelépés nem hullik az öledbe.

Az Ikrek éve szerencsésen indul, a siker és a pénzügyi elégedettség már zsebben van. Új perspektíva nyílik előtted, így, ha eddig tehetetlennek érezted magad, most végre visszanyered az erőd, amiben egy társ is nagy segítségedre lesz. Pénzügyi aggodalmaid hamarosan véget érnek.

A Rák életében két fő kulcsszó van, az egyensúly és a türelem. Ha egy fájdalmas, mérgező kapcsolatban ragadtál, most magad mögött tudod hagyni a sérelmeket. 2023 az újrakezdés időszaka, akár egyedül, akár egy partnerrel. Az anyagiak terén nem várható gyors változás, de azért a pozitív fordulat már a láthatáron van.

Az Oroszlán számára kemény volt a 2022-es év, de most végre megnyugodhatsz, 2023-ban az égiek megjutalmaznak kitartásodért. A szerelem terén is rád talál a boldogság, stabil és tartós kapcsolatra számíthatsz. A pénzügyeket illetően nem várható nagy fordulat, de talán találkozol egy régi ismerőssel, akinek a segítségével új munkalehetőséget kapsz az év folyamán.

A Szűz számára megterhelő időszak következik, álmatlan éjszakákkal tarkítva. Bármilyen nehézségeid is adódnak, ne hagyd, hogy a problémák felhalmozódjanak, szánj időt a gyógyulásra, az érzelmeidnek jelentősége van! Légy türelmes, még 2023-ben megtalálod a kiutat! A kapcsolatodban lehetnek konfliktusok, de végül minden akadály elhárul. Az anyagiak terén kövesd a megérzéseidet!

A Mérlegnek a legnehezebb időszakban is meg kell őriznie határozottságát! Fontos, hogy állj ki magadért és harcolj azért, ami jár neked, így billen helyre az egyensúly az életedben. A szerelem terén inkább az eszedre hallgatsz, mintsem a szívedre, de jobb lenne összehangolni a logikát és az érzelmeket. Pénzügyileg nehéz időszak vár rád, de túl fogsz jutni ezen is!

A Skorpió szeret hűvösnek mutatkozni, pedig igazán érzelmes ember. Izgalmas új fejezet veszi kezdetét az életedben, amely egyaránt gazdagítja a magán- és a szakmai életed. Hamarosan minden jelenlegi gondod megszűnik, csak egy kicsit bizakodóbbnak kell lenned a kilátásaidat illetően. Kiteljesedsz a szerelmi életedben és végre elégedett leszel a munkáddal is. 

A Nyilas újra kapcsolatba kerül a múltjával, találkozik ugyanis egy rég nem látott személlyel, aki fontos üzenetet hoz számára. Lehet, hogy jelenleg rossz helyen keresel anyagi vagy érzelmi támogatást, de az új lehetőségek helyre zökkentik majd ezt a kényes időszakot. Ne feledd, néha a nagy dolgok kis csomagokban érkeznek!

A Baknak bátornak kell lennie, ami esetedben azt jelenti, hogy tapintatosnak kell maradnod egy ijesztő helyzetben is. Bár most nehéz időszak következik, ez nem tart sokáig, hamarosan nyugodtabb vizekre evezel és nem leszel egyedül. Minden adott lesz egy kiegyensúlyozott kapcsolat kialakításához, ráadásul az anyagi biztonság miatt sem kell aggódnod.

A Vízöntő lezárja a kemény munka és a stressz időszakát, így hamarosan megszabadulsz a terheidtől. A 2023-as év számodra a sikeres, virágzó párkapcsolaté, de a szakmai lehetőségekről sem kell lemondanod! Ha a pároddal közösen kezdenétek el dolgozni valamin, a siker garantált!

A Halak mostanában balszerencsésnek érzi magát, de nem szabad feladni a reményt! Lehet, hogy a mérgező munkakörnyezet vagy kapcsolat keseríti meg az életed, de 2023-ban virágozni fog a társasági életed, ami erőt ad minden területen. Felfedezed az élet egy új oldalát, beleveted magad a bulikba, ami segíti a találkozást a nagy Ő-vel. 





 





Ezeket olvastad már?
Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás