Meglepetés 2023-ban: te így találod meg a lelki társad!





A szerelem mindig a legváratlanabb módon jön, és akkor kopogtat az ajtódon, amikor a legkevésbé számítasz rá és nem is keresed. Ez az év a tiéd lesz?



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.01.04.
lelki társ csillagjegy 2023 horoszkóp

Jó helyen jársz, ha szeretnéd megtudni, horoszkópod alapján hogyan találod meg a lelki társad az új évben. Az asztrológia támpontot ad a jövődet illetően! Készen állsz?

Sokszor csak egy kis önbizalomra van szükség és máris könnyebb ismerkedni! Fotó: Pixabay

A Kos az év első hónapjaiban új kapcsolatba kezd, de ekkor még csalódások érhetik. Ne csüggedj, megtalálod az igazit, még ha várnod is kell erre az új év második feléig! Meg fogod kapni azt a gyengédséget és törődést, amire mindig is vágytál.

A Bika nehezen tud szabadulni a múlttól, de az új év új esélyeket is jelent! Végre el tudod engedni a haragot és megtalálod a társad, aki nem fog megbántani, mint ahogy azt a korábbi partnered tette. Tekints optimistán a jövőre!

Az Ikreknek érdemes önismerettel kezdeni az évet. Szánj több időt önmagad megtalálására, fogadd el magad és szabadulj meg az egoista hozzáállástól. Így kapsz majd világos képet arról, hogy mire vágysz és mit vársz a partneredtől, ami hozzásegít a szerelem bevonzásához!

Ideje, hogy a Rák elengedje a múltat és esélyt adjon valakinek, aki nagyon is kedveli őt. Nyisd ki a szíved és már tavasszal megérkezhet az igazi az életedbe. Nem kell keresned a nagy őt, elfog jönni hozzád és a csontjaidban is érezni fogod, hogy rá vártál.

Az Oroszlán csak akkor találja meg a lelki társat, ha megtanul egyedül is boldogulni és kiegyensúlyozott életet élni. 2023 első fele a rövid távú kapcsolatoknak kedvez, de az igazi csak akkor jön el, ha felhagysz az efféle függőséggel.

A Szűznek arra a személyre kell koncentrálnia, aki mellette áll és világossá teszi az érzéseit. Sokkal jobban fogod magad érezni akkor, ha elfogadod az embereket olyannak, amilyenek. A csillagok azt súgják, hogy van már valaki az életedben vagy hamarosan megjelenik valaki, aki az igazi támaszod lesz. 

A Mérleg ne pazarolja tovább az idejét olyan emberekre, akik nem érdemlik meg. A szerelem és a szerencse 2023-ban az oldaladra áll, ha végre nemet mondasz azoknak, akik méltatlanul viselkednek veled. Állj a sarkadra és megtalál a boldogság!

Az egyedülálló Skorpió jobb, ha nem rohan és nem jön össze akárkivel. Legyél válogatós és amellett tarts ki, aki megadja azt a tiszteletet, amit érdemelsz. Ha még nem találtál rá a lelki társadra, márciusban jöhet a fordulat!

Valaki, akit a Nyilas nagyon jól ismer, utalt rá, hogy erős érzelmei vannak feléd, ám ezt eddig nem vetted komolyan. Ha minőségi időt töltesz ezzel a személlyel és dolgozol azon, hogy erősítsd vele a kapcsolatot, akkor már februárban szintet léphettek. Ne hagyd, hogy bárki közétek álljon!

Ideje, hogy a Bak elengedje a bizonytalanságot és esélyt adjon a szerelemnek. Lehet, hogy korábban bántottak és ezért befelé fordultál, de bátornak kell lenned, mert vár rád valaki, akiért megéri kockáztatni. Ha nyitottabbá válsz, már az év első felében kedvező változásra számíthatsz.

A Vízöntő akkor találja meg a társát, amikor a legkevésbé számít rá. Ne kergesd magad abba a hitbe, hogy senki nem akar veled lenni, mert akkor tényleg szingli maradsz, Próbálj ki új dolgokat és higgy a szerelemben, akkor még a hosszú távú elköteleződés, sőt a házasság is szóba kerül!

A Halaknak nem szabad hagynia, hogy mások véleménye befolyásolja, különben elszalasztja a lehetőségeket. Ne hallgass másokra, csakis a szíved kövesd! A nap végén az számít igazán, hogy kivel osztod meg az életed, nem pedig az, hogy mások mit gondolnak. Az év eleje zűrösen indulhat, de aztán egyenesbe jön a lelki életed!

 





 





Ezeket olvastad már?
„Gyűlölöm őt, amiért ellopta az életemet” – egy fogyatékos gyereket nevelő anya őszinte vallomása

„Gyűlölöm őt, amiért ellopta az életemet” – egy fogyatékos gyereket nevelő anya őszinte vallomása

Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás