Elcsenték apjuk terepjáróját a kisfiúk: egyikük sem jött haza a kirándulásból

Apró hiba előzte meg a tragédiát. Az idősebb testvér átadta az irányítást a kisebbik testvérnek.



Megosztás
Szerző: H. M.
Létrehozva: 2024.10.28. 07:00
Hawaii baleset gyász

Gyászol az ukrán család, miután tizenéves fiuk és nyolcéves öccse a a család RTV terepjárójával kirándultak, amikor egy padkára hajtottak, ami miatt a jármű felborult és megölte az idősebb testvért. 

A testvérek ártalmatlan kalandnak indultak, ám az élet sajnálatos módon közbeszólt (Képünk illusztráció) Fotó: Pexels/Robert So

A testvérpár balesete

A Hawaii News Now szerint Maxim Beregovoy és testvére kedd este Hawaii Kailua Kona szigetén egy Kubota RTV X900-as járművel közlekedtek, amikor a fiatalabb testvér letért az útról, véletlenül egy padkának ütközött és elvesztette az irányítást. A helyszínre érkező elsősegélynyújtók szerint a jármű felborult, és Maximot beszorította maga alá. A fiút a Kona Közösségi Kórházba szállították, ahol halottnak nyilvánították. A testvérek apja, Eugene megtörten nyilatkozott a tragédiáról: 

Ő egy nyolcéves gyerek, nem tudtam felfogni, hogy a volán mögé ültette. Az idősebb testvér megpróbálta megmutatni a kisebbik öccsének, hogyan kell ezt csinálni, mert Max ebben a korban már vezette ezeket a járműveket.

A gyászoló apa elmondta: 

A felhajtóm a kapuig tart, de 180 fokban elfordul a műhely irányába, és amikor balra fordult, nekiment a padkának, és felborult. 

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás