„Nem földi dolgok” – Hátborzongató, tátogó árnyakat kapott lencsevégre Zsuzsanna

Évek óta próbálja lencsevégre kapni egy Pest vármegyében élő asszony, hogy milyen különös, hátborzongató jelenségek történnek vele. Cs. Zsuzsanna állítja: bármerre jár, riasztó, olykor tátogó árnyak környékezik őt, hogy üzenjenek neki. Szerinte nemrég sikerült is megörökíteni őket.



Megosztás
Szerző: Erdei Róbert Arnold
Létrehozva: 2024.10.26. 20:00
szellem árny médium

Sokan nem lennének Cs. Zsuzsanna helyében, ha olyan jelenségeket kellene átélniük, mint amit szerinte ő tapasztal. A 64 éves asszony úgy véli, három éve tapadhattak rá tátogó árnyak, amelyek hiába próbálnak vele kommunikálni, Zsuzsanna nem érti a szavaikat. De vajon mit akarhatnak tőle? Tényleg szellemek kísértik őt?

tátogó árnyak
Egy magyar nő szerint tátogó árnyak kísérthetnek az udvarában / Képünk illusztráció: Shutterstock

Tátogó árnyak kísérhetik

Régóta rejtély számára, mégis miért pont őt pécézték ki az entitások, szerinte éjszaka és nappal is vele vannak, és rémisztő, hogyan próbálnak neki üzenni. 

Vannak olyan szellemek, amiknek csak a szája mozog, valamit mondani akarnának, de nem hallom és nem értem, hogy mit akarnak. Amikor rákérdezek, csak bólogatnak!

 -  kezdte el mesélni Zsuzsanna a Metropolnak.

A Remeteszőlősön élő asszonnyal mintha a szellemvilág akarna kapcsolatba lépni: bármerre jár, különös jelenség jön vele szembe; az égbolton angyalokat, a földön tátogó árnyakat lát.

tátogó árnyak
Zsuzsanna állítja: Solymár felől egy angyalt, vagy a túlvilágba távozó lelket is lefotózott már / Fotó: Metropol olvasó

 „Nem tudom, miért én látom őket, de vonzom őket! Nálunk a kertben éjszakánként történnek furcsa dolgok. Kontyos hölgyek, bajuszos, szemüveges férfiak beszélgetnek az ágak között, de angyalok is repednek. Nem viccelek, félelmetes!” - húzta alá az asszony, akit mindig is érdekeltek, hogy vajon létezik-e a túlvilág.

„Ijesztő volt átélni”

Mégis, sosem hitte volna, hogy egyszer látni is fogja a lakóit – pedig szerinte tátogó árnyak vele vannak az otthonában. 

Próbáltam őket már lefotózni, de sötétben elég nehéz…

 - árulta el Zsuzsanna, aki ennek ellenére többször is megkísérelte elcsípni a tátogó árnyak egyikét. A próbálkozását siker koronázta: szerinte idén októberben, egy viharos este után az udvarában kapta lencsevégre az egyiket. „A kert tövében készült a kép. Ijesztő volt nekem átélni. Olyan, mintha a fák lombjai között rejtőznének!” – mondta az asszony.

A Pest vármegyei nő szerint nem ártó szándékkal érkeztek a tátogó árnyak, ám biztos, ami biztos: ő felkészült ellenük. A fegyvere a támadó entitások ellen egy angyalt ábrázoló nyaklánc. „A többség szerintem nem akar bántani, de félelmetes ezt az egészen megélni. Nem földi dolgok, az biztos! Szerintem nem vagyok azon a spirituális, energetikai szinten, hogy megértsem őket. Ha azt hiszik, hogy médium vagyok, akkor tévednek…” - zárta szavait Zsuzsanna.

Mutatjuk a tátogó árnyakról készült fotót!

tátogó árnyak
Zsuzsanna szerint árnyak bújtak meg az otthona kertjében / Fotó: Metropol olvasó

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás