„Profi szellemvadász vagyok – van egy árulkodó jel, hogy a házadban kísértet jár”

Nagy-Britannia első számú szellemvadásza elárulta azt a szokatlan nyomot, ami azt jelezheti, hogy nem vagyunk egyedül a saját otthonunkban...



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2024.10.21.
szellemvadász kísértet kísértetház segítség

A Most Haunted sztárja, Yvette Fielding Nagy-Britannia első számú szellemvadásza, és mióta elindította a sikersorozatát, megtanult egy-két dolgot a kísértetek felderítéséről. A különös zajoktól kezdve a házban éjszaka mozgó tárgyakig számos jel utalhat arra, hogy a házadban kísértet járhat. Sőt, egy új kutatás szerint a britek negyede (26%) gondolta már, vagy jelenleg is meg van győződve arról, hogy kísértetjárta házban él.

A szellem régóta Veronika otthonának lakója lehet.
Fotó: unsplash.com

De a „megszokott”, nyilvánvaló jelek mellett Yvette, – aki jelenleg a Ring nevű videós kapucsengőgyártó céggel együttműködve keresi Nagy-Britannia legelátkozottabb házát, – a Mirrornak elárulta, hogy a kísértetjárás egyik legfurcsább és gyakran figyelmen kívül hagyott jele, az az, ha véletlenszerűen, logikus magyarázat nélkül találunk víztócsákat a padlón.

Néha bemegyünk egy szobába, és a víz csak úgy ott áll a padló közepén. Nem a mennyezetről szivárog és nem is ömlött ki sehonnan – nincs egyértelmű oka. A víz csak egyszerűen megjelenik, és ez a legvéletlenebb helyeken is előfordulhat

– magyarázza.

Ha tehát ez történik, még ne feltétlenül vízvezeték-szerelőt siessünk hívni – hiszen ez egy szellem jelenlétének jele lehet az otthonunkban.

A paranormális szakértő által megjelölt egyéb jelek, amelyek amelyek arra utalhatnak, hogy nem vagyunk egyedül a következők: lépések hallása, elektromos készülékek be- és kikapcsolása, megválaszolatlan telefonhívások, kopogó- és véletlenszerű hangok.

Szerencsére azonban nem feltétlenül kell egyből papot hívnunk, ugyanis a szellemektől való megszabadulás egyszerűbb lehet, mint gondolnánk. Yvette szerint ilyenkor a legjobb módszer ugyanis az, ha egyszerűen megkérjük őket, hogy távozzanak.

Tízből kilencszer, ha tiszteletet mutatsz, elmennek. Az a legjobb megközelítés, ha hangosan beszélsz. Mondj valami olyasmit, hogy „Kérlek, ne ijessz meg engem vagy a családomat. Megijesztesz minket, és ez nem tetszik. Ha ez így folytatódik, segítséget kell kérnem, hogy távozásra bírjalak. Kérlek, tartsd tiszteletben a családunkat”

– idézi a Mirror a szellemvadász szavait. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás