„Az anyósom azt mondja, hogy nem viselhetek fehéret az esküvőmön, mert nem vagyok tiszta”

A nő teljesen kiborult a férfi édesanyjára.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2024.10.18. 16:00
házasság anyós menyasszony esküvő

Egy menyasszony az anyósát szidta, amiért az megtiltotta neki, hogy fehéret viseljen a saját esküvőjén, mert állítása szerint „nem tiszta”.

menyasszony, vőlegény, esküvő
Az anyós megtiltotta a menyasszonynak a fehér ruhája viselését az esküvőn – Fotó: unsplash

A történt ott kezdődik, amikor a 32 éves nő terhes volt korábbi barátja gyermekével, és egyedül maradt. Mivel nem volt hol laknia, egy munkatársa fogadta be a házába, amíg talpra áll. A munkatárs a leendő anyósa, ugyanis amíg a nő ott lakott, elkezdett kapcsolatot építeni a fiával – aki elvitte őt az orvosi rendelésekre, segített neki a reggeli rosszulléteiben.

Nem sokkal később pedig elkezdtek randizni – de a fiú szülei nem örültek ennek. A fiatal nő a Redditen így mesélt a történtekről: 

Az anyósom sunyi és durva megjegyzéseket tett a súlyomra, és arra, hogy bárcsak a fia találna valakit, aki megvárná azzal, hogy családot alapítson. Pedig a vőlegényem az, akire apaként tekint a fiam. Az apósom ráadásul olyanokat mondott, ha azt akarta volna, hogy a fia velem járjon, már korábban bemutatott volna minket egymásnak.

Nem sokkal később a fiatalok közölték a hírt, hogy kislányt várnak. Ez azonban ismét nem jött jól a szüleinek, akik utálták a gondolatát annak, hogy a fiuknak házasságon kívüli gyermeke lesz. Hogy megpróbáljanak a szülők kedvében járni, a fiatalok elkezdték megszervezni az esküvőjüket. Ekkor azonban az anyós elkezdte fokozni az indulatokat.

„Azt mondta nekem, hogy nem kellene fehér ruhát viselnem, mert nem vagyok »tiszta«. Megjegyezte, nem helyes, hogy fehér ruhát viseljek, mert házasságon kívüli gyermekeim vannak... ez a nő csak öt évvel azután ment férjhez, hogy három gyermeke született. Ő fehéret viselt...”

A kommentelők többsége a menyasszony mellé állt, és reménykednek benne, hogy csodálatos esküvőjük lesz – írja a Mirror.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás