Óraátállítás 2024: ezt a három csillagjegyet nagyon rosszul érinti

Asztrológus árulja el, hogyan kezdjük a téli időszámítást. Az óraátállítás 2024 október utolsó hétvégéjén nem mindenkire lesz jó hatással.



Megosztás
Szerző: KN
Létrehozva: 2024.10.26. 16:30
horoszkóp asztrológus óraátállítás

Vasárnapra virradóra egy órával tovább aludhatunk, aminek mindenki nagyon örülhet. Az óraátállítás 2024 október utolsó hétvégéjén azonban tartogat meglepetéseket a csillagjegyekre nézve. Három csillagjegynek oda kell figyelni, mert rosszul érintheti az óraátállítás 2024 - ben. 

óraátállítás 2024
Megtudhatod, hogyan hat rád az óraátállítás 2024 október utolsó hétvégéjén Fotó: Pexels.com

Óraátállítás 2024 horoszkóp

Székelyhidi Ágnes az Astronet asztrológusa elárulta, hogyan hat a csillagjegyekre az óraátállítás 2024 októberében. Három csillagjegyet különösen rosszul érint az óraátállítás 2024 október utolsó hétvégéjén.

A horoszkópod elárulja, hogyan hat rád az óraátállítás Fotó: Pexels.com

Ezt a három csillagjegyet rosszul érintheti az óraátállítás:

 

Halak

Érzékenyebbé válhatsz a környezeti hatásokra, könnyen feldühíthetnek. Ha nem figyelsz oda, konfliktusba kerülhetsz, mert mások kicsinyességei feldühítenek. Jobban teszed, ha a hétvégén semmit sem veszel magadra, és megőrzöd a lelki békédet

 

Bak

A téli időszámítás megkezdésével ugyan neked is jólesik, hogy egy órával tovább aludhatsz, azonban mégis úgy érzed, hogy versenyt futsz az idővel. Próbálj kicsit visszalassítani és élvezd ki az életed minden másodpercét. 

 

Nyilas

Könnyen bonyolódhatsz családi vitába, mert érzékenyebbé válsz. Előfordulhat, hogy a rokonaid megbántanak és ez nagyon rosszul esik neked; azonban ők csak jót akarnak. Több időt szeretnének veled tölteni. Próbáld megérteni az ő álláspontjukat is. Szervezzetek egy családi kirándulást hétvégére. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás