Mit akarnak? Sokkoló nyomot hagynak a gízai piramisoknál az UFO-k

Egy időutazó fedte fel, hogy miként alakul az első találkozásunk az idegenekkel. Úgy tűnik, nem sok jóra számíthatunk!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.10.08.
UFO természeti katasztrófa gízai piramisok

A TikTok-on népszerű időutazó, Eno Alaric megosztotta újabb dermesztő jóslatait. Ha azt hitted, mostanra már minden szörnyűséget hallottál, akkor bizony nagyot tévedtél!

Október 13-án a jóslat szerint a Milton hurrikán lecsap Floridára, és amit ér, azt minden eddiginél pusztítóbb erővel semmisíti meg. A jövőlátó felhívta rá a figyelmet, hogy ő már hónapokkal ezelőtt látta a természeti katasztrófa közeledtét, amire már a hatóságok is figyelmeztetik az embereket.

Október 23-én furcsa energiákat bocsát ki a Nap, aminek következtében az emberek minden egyes nap látni fogják, mikor és miként halnak meg. Nehéz elképzelni, hogy ez nem vezet őrülethez...

November 7-én a gízai piramisok kék fényben ragyognak majd, és bizarr módon az lesz rájuk vetítve, hogy "maradj otthon"! Aki ekkor nincs "tető alatt", azt az UFO-k egy űrhajóra viszik, ők állnak ugyanis a rémisztő esemény hátterében.

November 21-én óriási, 9.9-es erősségű földrengés pusztít majd Kaliforniában, amelyek követően egy cunami ront még tovább a helyzeten.

December 22-én ősi városra bukkanunk Egyiptomban, ahonnan eddig nem ismert technológia kerül elő, valamint egy könyv, amely a gyógyíthatatlan betegségekre kínál megoldást.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás