Indul a visszaszámlálás? Drámai jóslatot kapott az emberiség

Néhányan jól járhatnak, de a többségnek nem sok jót ígér az időutazó.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.06.03.
jóslat időutazó halhatatlanság tornádó

A magát időutazónak valló Eno Alaric rendszeresen megosztja TikTok-csatornáján, hogy mit jósol az emberiségnek. Állítja, a 2671-es évből származik, ezért pontosan tudja, miről beszél. 

Jóslata szerint augusztus 15-én sárkányokat fedeznek fel a Sziklás-hegységben, amelyek tüzet okádnak és képesek angolul kommunikálni. Fokozatosan több mitikus lényt is megismerünk, de ahogy azt korábban megjósolta, az emberiség hibát vét, emiatt pedig háború alakul ki köztünk és a különleges lényeg között.

November 21-én erős földrengés sújtja Kaliforniát, ami cunamihoz vezet, ezzel okozva még nagyobb pusztítást – állítja az időutazó.

2025. február 17-én lecsap egy eddig nem ismert erejű, F6-osnak nevezett tornádó Texasra, amely óriási erejével elpusztítja Houstont, Austint és San Antoniót.

2025. március 19-én Alaric szerint 40 ember lehetőséget kap egy felsőbb lénytől, hogy válasszon: halhatatlanná válik vagy pedig éli tovább halandó életét. Közülük 32 személy a halhatatlanságot választja, ők ezután úgy viselkednek majd, mintha istenek lennének.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás