Magyar Péter testvére hallgat a közös, gyanús ügyeikről

A Magyar Nemzet arról ír, Magyar Márton érdemben nem volt hajlandó kommentálni az ügyeket.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.10.12. 11:57
Módosítva: 2024.10.12. 11:58
Magyar Péter Magyar Márton pénz

Havi 750 ezer forintért végzett kommunikációs tanácsadói feladatokat a Volánbusznál Magyar Péter öccse, ugyanabban az évben amikor Magyar Péter a cég igazgatóságában ült. Az újabb gyanús együttműködéssel kapcsolatban a Magyar Nemzet ismét megkereste Magyar Mártont, aki azonban nem volt hajlandó válaszolni semmilyen kérdésre.

Magyar Péter
Magyar Péter testvéáre hallgat... (Fotó: Metropol)

„Igen, meg tudom erősíteni, hogy a testvérem fél évig ennél a cégnél dolgozott, havi háromszázezer forintért”
– így fogalmazott a héten Magyar Péter Strasbourgban, amikor arról kérdezték, igazak-e a hírek, miszerint az öccsét fizette az a cég, aminek a Diákhitel Központ vezérigazgatójaként a Kehi-jelentés alapján túlárazott megbízásokat adott.

Most pedig kiderült, hogy havi 750 ezret kapott a Volánbusztól Magyar Péter öccse, amikor Magyar Péter a cég igazgatóságában ült. Magyar Márton külső kommunikációs munkatársként több mint nyolcmillió forintra tehetett szert tizenegy hónap alatt. Ráadásul a két testvér lényegében éppen egy időben kapott állást a Volánnál: Magyar Mártonnal 2023 februárjával kötöttek szerződést, Magyar Pétert pedig márciusban nevezték ki a cég igazgatósági tagjává.

A lap információi szerint Magyar Márton az MTVA-nak dolgozott 2023. szeptemberétől, a Családfamesék című műsor kreatív szerkesztőjeként. Annak az MTVA-nak, ahol Magyar Péter a közelmúltban tüntetést szervezett. Magyar Márton érdemben nem volt hajlandó kommentálni az ügyeket.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás