Érezte, hogy valami nem stimmel: csak 27 éves volt, hiába küzdött a TikTok-sztár

Rachel évekig kitartott, de végül legyőzte a betegsége. Fontos üzenetet hagyott követőinek!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.10.22. 20:30
elhunyt rákbetegség küzdelem

A népszerű TikTok-sztár, a mindössze 27 éves Rachel Yaffe október 11-én hunyt el egy ritka májrák következtében, miután hét évig küzdött a betegséggel. A marylandi Rachel rák elleni harcát nyíltan dokumentálta közösségi oldalain. Az egyik utolsó bejegyzésében arról beszélt, hogy gyengének érzi magát egy újabb sugárkezelés után. 

Rachel tinédzserkorában kezdte azt érezni, hogy valami nincs rendben, de eleinte az orvosok is azt hitték, hogy gluténérzékenysége van. Miután alaposabban kivizsgálták, egy óriási daganatot talált a májában. Bár a daganatot eltávolították, három hónappal később visszatért a fiatal májában és a tüdejében. Rengeteg kezelést kapott, valamint az étrendjén is változtatott, miután kiderült, hogy számos fontos tápanyag hiányzott a szervezetéből.

2023-ban New Yorkba költözött, hogy közelebb legyen a nővéréhez, de 2024 februárjában az állapota hirtelen romlani kezdett. Mint kiderült, egy daganat nyomást gyakorolt a szívére, és vérzést okozott a tüdejében. Több életmentő beavatkozáson esett át, és sugárkezelést kapott, de végül legyőzte a betegség.

Az egyik TikTok videójában azt üzente követőinek, hogy hallgassanak a testük jelzéseire, és ne hagyják, hogy bárki elbizonytalanítsa őket, ha úgy érzik, valami nincs rendben - írja a Daily Mail.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás