„Sokkal több seb van rajtam” – romlani kezdett a súlyos bőrbeteg Flórián állapota

Flórián életét egy ország követi. A bőrbeteg fiú mindennapjait megkeseríti a szörnyű kórsága, de ő küzd, harcol, hogy javuljon az állapota, ám utolsó videóinak egyike sokkolta a rajongóit.



Megosztás
Szerző: KN
Létrehozva: 2024.10.08.
TikTok bőrbetegség Flórián pillangóbőr sebek

Vass Flórián, a súlyosan bőrbeteg fiú életét rengetegen követik. Születése után, csak néhány hetet jósoltak számára az orvosok, de a pillangó bőrbetegség nem állította meg; mára már boldog kamasz. Akaraterejével és kitartásával másokat is motivál a TikTokon. Nemrég azonban szomorú hírről számolt be, sokként hatott a bejelentése, hogy az állapota romlani kezdett. 

bőrbetegség
Bőrbeteg Flórián edzőterembe is jár, hogy teljes életet élhessen  Fotó: Bánkúti Sándor

A bőrbetegség nem állíthatja meg

A pillangó bőrbetegség, amivel küzd nagyon ritka; a legkisebb súrlódástól is fájdalmas hólyagok és sebek keletkeznek a testén; ő mégis edzeni kezdett.

Flóriánt imádják a TikTok-követői, várják az új tartalmait; az edzésre motiváló és a vidám, táncos videóit egyaránt kedvelik. 

Azt tanácsolnám minden olyan embernek, akik szeretnének elkezdeni edzeni, hogy álljanak fel a kanapéról és induljanak el. Ez a legegyszerűbb módja. Tudom, könnyen mondom, de szerintem, ha az ember egyszer elkezdi, akkor onnantól már könnyű lesz az út. Nagyon sokan már az elején feladják, mert nem látnak változást. A változáshoz idő és kitartás szükséges

– mondta korábban a Ripostnak a példaképpé vált Flórián. 

Rossz hírről számolt be a TikTok-sztár Flórián Fotó: Olvasói

„Nagyon fájnak”

Flórián állapota romlani kezdett, egyre több fájdalmas hólyag jelent meg a testén, éjszaka nehezen alszik, sokat veszített a súlyából. Antibiotikumos kezelésre van szüksége és speciális tápszert kap. Az iskolakezdés és az állapota miatt kevesebb tartalmat tud készíteni a TikTok-csatornájára. Az emberek hiányolják a mindig mosolygós fiút. Flórián videóban beszélt az állapotáról a követőinek.

Helyzetjelentést hoztam arról, hogy miért is tűntem el most. Az egyik ok az iskola, elég nehéz visszarázódni, a másik pedig az állapotom. Most sokkal több seb van rajtam. Ezek nagyon fájnak

– mondta Flórián, aki mindent megtesz azért, hogy jobban érezze magát és visszatérhessen az edzőterembe. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás