Ezt üzente diáktársainak a ritka bőrbetegséggel küzdő fiú

Flórián folyamatosan motiválja az embereket, az iskolakezdéskor sem feledkezett meg a diáktársairól. Hasznos tanácsokkal látja el a kortársait.



Megosztás
Szerző: KN
Létrehozva: 2024.09.06.
Módosítva: 2024.09.06.
bőrbeteg példakép iskola

A ritka bőrbetegséggel küzdő Flórián rengeteg ember példaképe lett, a kitartása és pozitív kisugárzása miatt. Flórián a népszerűségét kihasználva szeretne másokat motiválni. Nemcsak a konditeremben, de az iskolapadban is szeretne példát mutatni. 

Vass Flórián – Fotó: TikTok

 

„Tanuljatok, mert a tanulás fontos!”

Mint sok más iskolás, Flórián sem várta, hogy véget érjen a nyár és elkezdődjön az iskola, de tudja, hogy a tanulás fontos a sikeres jövőhöz. 

Szeretnék minden diáktársamnak sikeres tanévet kívánni. Tanuljatok, mert a tanulás fontos, főleg, ha felvételiztek vagy olyan iskolába mentek, ahol a tanulmányi átlagotok alapján kapjátok az ösztöndíjat

– mondta Flórián, aki hálás a barátainak, követőinek, hogy vele töltötték ezt a nyarat és mindenkit megnyugtatott, hogy szeptembertől sem fog leállni a tartalomgyártással: „Suli közben is igyekszem majd jönni a jobbnál-jobb videókkal”

 

„Az orvosok csak néhány hetet jósoltak számomra”

Vass Fórián, a 16 éves gimnazista fiú születése óta küzd pillangóbőrrel, ami egy ritka, gyógyíthatatlan bőrbetegség; bármilyen kis súrlódás fájdalmas hólyagokat, sebeket ejt a testén, de ő mégsem adja fel: edzőterembe jár és másokat motivál a TikTokon

„Születésem után az orvosok csak néhány hetet jósoltak számomra. Szüleim az interneten találtak rá más, ugyanilyen betegséggel küzdő családokra, akiktől sok segítséget kaptak. Alapvetően mindig vannak nehézségek, illetve kudarcok, de ez a betegség megtanít kreatívnak lenni, és fejleszti a megoldóképességet” –- mondta korábban Flórián, aki számára az edzés kiút a mindennapi problémákból. 

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás