„Azt mondták, hogy ikrekkel vagyok terhes – ami ezután történt, teljesen összetört”

Az anya és szerelme valósággal sokkot kapott.



Megosztás
Szerző: L.A.
Létrehozva: 2024.10.13. 11:00
Módosítva: 2024.10.13. 12:31
terhesség Ikrek várandósság

Egy nő felidézte a megrázó pillanatokat, miután a világ egyik legritkább terhességét állapították meg nála. Kiderült ugyanis, hogy az egyik ikerbaba valójában rákos szövetté alakulhat át.

terhes várandós pocak has gyermekáldás gólyahír
Lesújtó hírt kapott a fiatal nő Fotó: Pexels

A 36 éves Lara Eastwood kezdetben nagyon boldog volt, hogy hat hét után közölték vele, ikreket vár. A világa azonban teljesen összeomlott, amikor egy nyolchetes vizsgálat során kiderült, hogy az egyik baba nem él. Lara és 43 éves élettársa, Daniel Turner azonban a 12 hetes vizsgálaton még megdöbbentőbb hírt kapott: az elhunyt magzat nem szívódott fel, helyette befolyásolja a másik petesejt fejlődését. Ez azt jelenti, hogy a baba és a méhlepény is károsodhat, ő és a baba élete is veszélybe kerülhet, ha nem szüntetik meg a terhességet.

A nő azonban úgy döntött, hogy nem mond le gyermekéről és kockáztat. Hamarosan szülni fog, de a szülésig még nem tudni semmi biztosat – írja a Mirror. Utána rengeteg vizsgálaton kell majd átesnie a kismamának és a babának is.

Azt mondták, hogy ikrekkel vagyok terhes – ami ezután történt, teljesen összetört. Csak a makacsságom és az ösztöneim miatt döntöttem úgy, hogy folytatom. Remélhetőleg egészséges babát fogok szülni, és minden nehéz pillanat megéri majd

- fogalmazott Lara. Az orvosok mindössze 44 ehhez hasonló esetet ismernek.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás