Új őrület terjed: ha így eszed a kivit, még egészségesebb – állítják szakértők

Ki hinné, hogy így érdemes enni ezt a népszerű gyümölcsöt?!



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.09.29.
kivi vitamin étkezés

Egy Reddit felhasználó hiába van odáig a feleségéért, kedvese a minap olyan dolgot tett, amitől kis híján lefagyott. Szerelme ugyanis szokatlan módon ette a kivit, hogy fokozza a napi vitamin bevitelét a szervezetébe. A bizarr étkezési szokás undort keltett a férjben, aki a Reddit népéhez fordult iránymutatásért.

kivi, gyümölcs
Fotó: pexels

Épp most láttam, ahogy a feleségem megeszi az EGÉSZ kivit. És amikor azt mondom az egészet, akkor abba a kivi héját is beleértem. Mintha csak egy almát evett volna

– akadt ki a srác, ám legnagyobb megdöbbenésére kiderült, feleségén kívül még rengetegen eszik így az egzotikus finomságot.

A hozzászólók között ugyanis egy étrend-kiegészítőkkel és vitaminokkal foglalkozó cég szakembere is megosztotta a gondolatait, felfedve, hogy a kivi héja bizony tele van jóságokkal. 

A kivi az egyik legegészségesebb gyümölcs, amit ehetsz. Sokan azonban nem tudják, hogy a héja is ehető, sőt, annak még magasabb az antioxidáns tartalma, mint a húsának, hatalmas, «mega mennyiségű» E-vitamint tartalmaz, tele van rosttal és jó hatással van a bőrre. 

Sokakat azonban már a kivi kinézete elriaszt. Nekik azt tanácsolják, hogy apró  darabokra vágva egyék, mintha almát kockáznánk fel – írja a DailyStar.

Bár sok hozzászóló jelezte a meglepődött férjjel, hogy szintén egyben fogyasztja a kivit, akadt, aki megértette, mitől akadt ki úgy a férfi:

Ugyanez volt az én reakcióm is, amikor a párom így ette meg a kivit. Aztán rávett, hogy próbáljam ki és mivel nem riadok vissza a kihívásoktól, így tettem. Mostanra már én is megeszem a héját.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás