„Tisztára mint Timon és Pumbaa!“ – Nagy kalandra indult a kecskeméti páratlan páros

Pumbaa egy pulira cserélte Timont, és így rótták a kecskeméti utcákat. A páratlan páros kalandjait az egész város végigkövette.



Megosztás
Szerző: IF
Létrehozva: 2024.09.24. 17:45
Módosítva: 2024.09.24. 18:33
kóborolt Puli páratlan páros kecskemét malac

Az állatok sok szempontból fantasztikusak, ebből az egyik az önzetlen kötődésre való képességük. Tudjuk, a kutya az ember legjobb barátja, ám más állatokkal is képes igen szoros kapcsolatot kialakítani. Gyakran szövődik barátság egy kutya és más állat között. A kecskemétiek az utóbbi napokban most ennek lehettek szemtanúi, ugyanis egy puli és egy malac nyakába vette a várost és együtt indultak el egy felejthetetlen kalandra. A páratlan páros végül visszakerült gazdájához.

páratlan páros
A páratlan párost a város több pontján is lencsevégre kapták  Fotó: Facebook/Kecskeméten hallottam

Nem mindennapi jelenségre lettek figyelmesek a kecskeméti lakosok. Számos fotó bizonyítja, hogy a „hakunamatata” életérzés hétfőn is magával ragadta az embereket, hajnal óta ugyanis egy középtermetű foltos malac és egy fekete puli nagy barátságban rótta az utcákat. A két állat egy percre sem vált el egymástól, mindenhova együtt mentek. A páratlan párosra mindenki felfigyelt. Az eltűnésekor foltokat viselő disznó egy törpemalac, aki puli barátjával a Katonatelepről, a Barka utcából szökött meg. Többen az Oroszlánkirály karaktereihez hasonlították a szokatlan barátokat. 

Tisztára mint Timon és Pumbaa! A nagy kalandorok

– írta az egyik felhasználó.

Hajnalban a Szolnoki útnál kapták lencsevégre őket, ám délelőtt már a Ceglédi úton baktattak, ami jó 3-4 kilométeres távot jelent. Ahogy kivilágosodott, a Hunyadivárosban is többen felfigyeltek rájuk.

Malac és puli boldogan rótták az utcákat  Fotó: Facebook/Kecskeméten hallottam

A páratlan páros több kilométert megtett

Alakul a magyar brémai muzsikuscsapat. Ugyanitt tagfelvétel van: jöhet macska, kakas, szamár vagy bármilyen háziállat, ha benne van az X

 – érkezett a következő viccelődő komment.

Malac és puli vándorlása a Bethlen körút és a Cimbalmos utca sarkán, a Kandó iskolával szemközt ért véget, itt pihentek le és feküdtek egymás mellett nagy békességben. Azóta már otthon vannak. A Google Maps szerint körülbelül 5 kilométer a távolság gyalog a Kandó iskola és a katonatelepi Barka utca között a 441-es mentén, de ennél biztosan többet kóborolt a páros, mert jártak a Szolnoki úton és a Czollner közben is.

Elindult a két barát szerencsét próbálni. Szerencsére már otthon vannak

– tudatta a csoport tagjaival a gazdi egyik ismerőse.

A helyiek elmondása szerint nem ez az első eset, hogy a két jó barát unatkozott otthon, ezért kiszöktek a kerítésen. A gazdi pedig minden megtett annak érdekében, hogy a két jószágot bent tartsa, ám úgy néz ki, az állatoknak semmi sem jelent akadályt. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás