Sikolyok törték meg az utca csendjét: emeleti ablakból lógott egy kisgyerek

Mindenki azért imádkozott, hogy nehogy lezuhanjon.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.09.21. 09:30
gyermek tragédia zokogás

Ha a kisgyerekes szülők valamit nagyon megtanulnak, akkor az az, hogy a kicsiket soha nem lehet egyedül hagyni egy pillanatra sem. Elég egyetlen óvatlan pillanat, és máris megtörténhet a baj. Ideális esetben még a szobában sem lehet egyedül hagyni néhány pillanatnál tovább, nem hogy a lakásban, felügyelet nélkül órákra. Ezzel úgy tűnik, nem volt tisztában a három gyermeket nevelő édesanya, a 21 éves Bahar-Sibela Saban. Most felelnie kell bűne miatt. 

A kicsiket soha nem lehet egyedül hagyni

A kicsi gyerekek intenzíven ismerkednek a világgal, éppen ezért nagyon könnyen keverednek veszélyes helyzetbe. Még nem tudják felmérni, hogy mit szabad és mit nem szabad csinálni, ebből kifolyólag ha az édesanya nem figyel, könnyen megsebesíthetik magukat. Éppen ezért a törvény bünteti azt, ha a szülők magukra hagynak egy olyan idős gyereket, aki egyértelműen felügyeletre szorul. 

Bahar-Sibela Saban nagyon fiatal édesanya, mindössze 21 éves. Mindazonáltal van egy egy-, két- és hároméves gyermeke. Egy barátnőjével épp több gyerekre vigyáztak a lakásán, amikor úgy döntöttek, hogy elmennek a boltba, hogy ételt vegyenek. Két gyermekét elvitte, a többi gyermek azonban aludt. Így tehát több gyermeket felügyelet nélkül hagytak össze. Az otthon hagyott gyereke egyszer csak felébredt, és mivel nem volt otthon senki, hisztérikus zokogásba kezdett, és egyszer csak megbotlott az ablak mellett, így kicsúszott, és az ablakból lógott. A szomszédok azonnal a segítségére siettek, az anyának azonban felelnie kell a gondatlansága miatt, ami majdnem a gyereke halálához vezettet - írja a Mirror.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás