Nem fogott ki az árvíz a hős BKV-buszsofőrön: ezen a videón pörög az egész internet

Egy TikTok-felhasználó rakott ki videót szeptember 22-én arról, ahogy a 934-es BKK-buszon ülve ömlik be a víz a járműbe. Míg a busz oldalát a Duna nyaldossa, a hős buszsofőr bátor kapitányként szeli a habokat árvíz idején.



Megosztás
Szerző: K. D. R.
Létrehozva: 2024.09.24.
Módosítva: 2024.09.24.
buszsofőr árvíz hős BKK

Már közel 70 ezren látták azt a videót, amit egy budapesti utas rögzített a 934-es járaton. A Nyugati pályaudvar és Békásmegyer között közlekedő busz ugyanis úgy szelte a habokat, mintha csak A Karib-tenger kalózai című filmben lenne. A videón jól látható, ahogy a víz ömlik be a járműbe, az ablakon kinézve pedig a kiáradt Duna hullámait veri vissza a jármű.

busz
Ömlik be a víz a buszba, videóra vette az utas  Fotó: TikTok/lye.music 

A busz, aminek nem akadály az árvíz

Bár a BKK-s videó látványra nagyon ijesztő, a készítője a híres Karib-tenger kalózai című film betétdalát vágta alá, így az eredmény inkább mulatságos lett, mint rémisztő. A kommentszekció valósággal felrobbant a videó alatt, a sofőrt szinte hőssé avatták a TikTokozók.

Egy hős. A jó kapitány együtt süllyed hajójával

„A magyarokat semmi nem állítja meg"

Mekkora arc ez a buszsofőr: »Amíg a busz bírj nem állunk meg«.

„Az igazi elhivatottság! Nem bírni vele.”

Ez melyik vonal? A karibi?

– írták a kommentelők a videó alá. Bár a jelenség vicces és egyben szomorú is, sokaknak az jutott eszébe elsőre a beömlő vízről, hogy végre ki van takarítva a busz.

Ők így takarítják a buszt? Legalább végre fel lett mosva

 – írták a kommentelők. A 934-es járatnál egyébként a BKV oldalán ki van írva, hogy terelve közlekedik a magas vízállás miatt, szeptember 16., hétfő 9.27-től visszavonásig. Hogy ez az ikonikus videó melyik szakaszon készülhetett, azt egyelőre nem tudjuk. De ezek szerint hiába a terelés, a víz így is megtalálta az utat. 


 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás