Állandóan kínai instant tésztát evett, mégis hat ruhaméretet fogyott: ez Tara titka

A fiatal nő kényszerből szokott rá, de mára szenvedélyévé vált.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.08.29.
Módosítva: 2024.08.29.
kínai kaja fogyás

Egy édesanya minden egyes nap instant tésztalevest evett, mégis 114 kg-ot fogyott. Tara Jenning több mint 1000 ilyen kínai tésztaételt fogyasztott mindössze három év alatt. Súlyvesztését ez mellett pedig úgy érte el, hogy a gyors, pikk-pakk, másodpercek alatt elkészíthető bolti verziót házi készítésűre cserélte. Tavaly április óta összesen 20-szor bűnözött csak az előre legyártott verzióval. 

Kínai tésztakaját evett minden egyes este Fotó: Pexels

A 26 éves fiatal nő összesen 6 ruhaméretet fogyott. Édesanyaként nem volt túl sok ideje olyat kellett főzni, ami majdnem ugyanolyan gyorsan megvan, mint a bolti. Arra is azért szokott rá, mert fia születését követően a gyors és olcsó ételekre volt szüksége. Legtöbbször azt evett vacsorára és mellé még ivott egy bögre teát. 

Végül azonban beszerzett egy légkeveréses air fryert, és azóta ugyanígy a gyors, pikk-pakk elkészíthető ételekből él. Fagyasztott csirkékből csinál csirkés wrappeket, tésztákat. Ezzel pedig úgy fogyott, hogy továbbra is kedvenc bűnözős ételeit ette, csak egészséges módon, kalóriadeficittel. A kedvencei azok, amelyeknek íze olyan, mintha elviteles kínai lenne a paprikás csirkének köszönhetően.

Mostanra pedig, fotóit látva sokkot kapott attól, hogy mekkora a különbség a kinézetében. 

Jönnek a fotók fel sorra Facebookról és Snapchatről, én meg mindig arra gondolok, hogy: »Istenem«. Látom a különbséget, de még most is arra gondolok, mekkora vagyok, pedig fele akkorára fogytam. 

Elmondta, soha, de soha nem evett zöldséget vagy gyümölcsöt. Most azonban a szószokhoz előszeretettel használja a paradicsomot, a paprikát és hagymát, írja a TheSun.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás