Sötét lelkeket szabadíthattak ki a magyar szellemvadászok - Galéria!

A magyar szellemvadász csapat kísértetjárta katonai területre merészkedett, ahol hátborzongató dolgok történtek velük. Galériánkban te is megnézeted, hogy mit rejt a titokzatos létesítmény.



Megosztás
Szerző: KN
Létrehozva: 2024.08.31.
Urbex szellemvadász katona

Hatalmas, 12 hektáron elterülő, elhagyatott katonai létesítménybe merészkedett be a magyar szellemvadász csapat, Jana, Csanád és Ricsi. Az elzárt területen hátborzongató dolgokat tapasztaltak. 

A fiúk hátborzongató dolgokat tapasztaltak Fotó: YouTube/Goják Jana

„Végig olyan érzésünk volt, mintha figyelnének minket”

A Tolna vármegyei fiúk tavaly decemberben határozták el, hogy felkeresnek egy elhagyatott laktanyát, azóta pedig már számtalan hátborzongató helyen jártak, mint például hullaház, kórház, vagy éppen kísértetkastély. 

Ezúttal egy katonai létesítményt derítettünk fel. A terület az ezredforduló óta üresen áll, de a börtön, hangár és más épületek között végig olyan érzésünk volt, mintha figyelnének minket

- mondta Jana. A fiúk láncfűrészre emlékeztető hangot hallottak, majd hirtelen dörgött az ég, lövésnyomokat láttak az ablakokon és a táblákon is; de ezek a baljós jelek sem tántorították el őket és olyan ajtókat nyitottak ki, amik már évtizedek óta zárva lehettek. A sötétségből zaklatott lelkek szabadulhattak ki.  

„Épségben kijutottunk”

A szellemvadászok körbejárták a létesítményt, majd távoztak.

Végül épségben kijutottunk a katonai létesítményből

- nyugtázták.

Nézd meg a galériánkat a hátborzongató katonai létesítményről: 

 

 

Mi az az urbex?

Az urbex az urban exploration rövidítése, ami fordításban városfelfedezést jelent. Az urbex egy elterjedt szabadidős tevékenység, aminek már saját szubkultúrája van. A városfelfedezés lényege, hogy elhagyatott, lepukkant, romos, vagy éppen működő, de elzárt, ember alkotta helyekre vagy tárgyakhoz jussunk el. Az urbexesek célpontjai lehetnek például elhagyatott városok, gyárak, kórházak, elmegyógyintézetek, börtönök, csatornahálózatok, alagutak, katakombák, ipari és katonai létesítmények, vagy éppen magára hagyott parasztházak, tanyák. Az urbexesek az íratlan szabályukhoz hűen nem árulják el, hogy pontosan hol található az a bizonyos épület, ahol jártak, nehogy vandálok jelenjenek meg és teljesen kifosszák, megrongálják a helyszínt. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás