Rejtélyes módon tűnt el a sármos 27 éves, nincs magyarázat a fiatalember tettére

Az eltűnt srác telefonja furcsa helyen bukkant fel utoljára.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.08.06.
eltűnés repülőtér bankok keresés

Mindössze öt percre a bangkoki reptértől adott utoljára életjelet magáról a 27 éves brit turista Simon Robinson. A telefonja ugyanis ekkor volt utoljára bekapcsolva. A rendőrség szerint a fiatalember úton volt a reptérre, hogy hazainduljon Angliába, amikor elnyelte a föld. Simonnak július 26-án kellett volna gépre ülnie és hazarepülnie, ám soha nem érkezett meg a repülőtérre. A családja és a hatóságok egyaránt nagy erőkkel küzdenek, hogy megtalálják a Thaiföldön eltűnt fiatalembert.

repülőtér
5 percre volt a hazajutást jelentő reptértől, mégsem ért már sosem haza a fiatalember /Fotó: Pexels

A dolgot még rejtélyesebbé teszi, hogy semmi előjele nem volt Simon eltűnésének, a nyaralása utolsó napján még a barátnőjét is felhívta, hogy megbeszéljék, mikor érkezik. Többet azonban már nem beszéltek egymással.

Most a férfi családja és barátai erejükön felül küzdenek azért, hogy megtalálják Simont. Az eltűnés óta eltelt 11 napban ugyanis nem történt előrelépés az ügyben, pedig a brit nagykövetséggel is kapcsolatba lépett a család 

– számolt be róla a Metro.

Hálás vagyok mindenki támogatásáért és a megosztásokért is. Jelenleg bárki, aki Bangkokban tartózkodik, és meglátja esetleg a testvéremet, az vegye fel a kapcsolatot a rendőrséggel, vagy kérje meg Simont, hogy hívjon fel engem. Vagy ha más országban tartózkodik, akkor kérem, ossza meg ezt a képet

– írta Facebook-bejegyzésében Simon nővére Sarah.

Simon legjobb barátja, Sam Champ szomorú bejegyzést osztott meg az eltűnt fiatalemberről:

Úgy volt, hogy felszáll arra a járatra, de nem jelent meg a reptéren. Tegnap volt a 27. születésnapja és egyre jobban aggódunk miatta.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás