„Visszajárhat a tulajdonosok lelke” – hátborzongató dolgokat találtak egy elhagyatott fővárosi bérházban – Galéria

A fővárosi 6 lakásos bérház szörnyű titkokat rejthet. Megáll a lélegzet attól, amit az elhagyott, kísérteties épületben találtak.



Megosztás
Szerző: KN
Létrehozva: 2024.08.08.
Urbex bérház elhagyatott

Újabb hátborzongató, elhagyatott ingatlanra bukkant A Felfedező nevű magyar urbexes. Ezúttal egy fővárosi 6 lakásos bérházat fedezett fel.

A Felfedező rengeteg helyen járt már Fotó: Beküldött/A Felfedező-urbexes

„Minden lakásba benéztem”

Fák mögött bújik meg ez a 6 lakásos fővárosi bérház, melyet az utcáról alig lehet észrevenni. Minden lakásba benéztem, az egyikben még zongorát is találtam. Egykor nagyon patinás épület lehetett

– mondta A Felfedező, aki a Metropolnak azt is elárulta, hogy nem Budapestről, hanem egy másik ország fővárosáról van szó, de arra kérte az informátora, akitől a címet kapta, hogy a pontos helyszínt ne hozza nyilvánosságra. 

„A virágokat nem véletlen tehették oda”

A titokzatos urbexes megosztotta az elhagyatott bérházról készült képeit a Facebook-oldalán. A követői nagyon hálásak voltak, hogy betekintést nyerhettek az épületbe. Voltak, akik sajnálták, hogy az enyészeté lesz a hatalmas ingatlan, sokaknak, azonban feltűnt, hogy az évtizedek óta lakatlan ingatlanban a művirágokon nincsen por. Az emberek szerint hátborzongató titkokat rejthet. 

A virágokat nem véletlen tehették oda, még visszajárnak a tulajdonosok lelke

– jegyezte meg egy kommentelő.

 

„Micsoda bútorok... A szívem szakad meg” – fejtette ki véleményét egy másik posztoló.

Elég hátborzongatók azok a szobák.

Galériánkban, mely az alábbi képre kattintva nyílik meg, betekinthetsz az elhagyatott bérházba:

Mi az az urbex?

Az urbex az urban exploration rövidítése, ami fordításban városfelfedezést jelent. Az urbex egy elterjedt szabadidős tevékenység, aminek már saját szubkultúrája van. A városfelfedezés lényege, hogy elhagyatott, lepukkant, romos, vagy éppen működő, de elzárt ember alkotta helyekre, vagy tárgyakhoz jussunk el. Az urbexesek célpontjai lehetnek például elhagyatott városok, gyárak, kórházak, elmegyógyintézetek, börtönök, csatornahálózatok, alagutak, katakombák, ipari és katonai létesítmények, vagy éppen magára hagyott parasztházak, tanyák. Az urbexesek az íratlan szabályukhoz hűen nem árulják el, hogy pontosan hol található az a bizonyos épület, ahol jártak, nehogy vandálok jelenjenek meg és teljesen kifosszák, megrongálják a helyszínt. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás