Ijesztő jóslat: az élő Nostradamus aggasztó dologra figyelmeztet

Vajon ez a jóslata is valóra válik?



Megosztás
Szerző: L.A.
Létrehozva: 2024.08.01.
Salomé jóslat hackertámadás Nostradamus

Egy férfi, akit az élő Nostradamusnak tartanak, arra figyelmeztetett, hogy kibertámadások várhatóak, amelyek nagyszabású áramkimaradásokat eredményeznek, amelyek komoly káoszt okoznak világszerte.

Fotó: Pixabay

A 36 éves brazil Athos Salomé jóslataiban egyre többen hisznek, miután azokból egyre több válik valóra. Megjósolta például II. Erzsébet királynő halálát, a Microsoft leállását, de még a koronavírus-világjárványt is.

Salomé most azt állítja, hogy számos kibertámadást terveznek bizonyos csoportok.

Konkrét támadások vannak készülőben, amelyek áramkimaradásokat és a szolgáltatások leállását eredményezik majd. Egy másik csoport az IT-szolgáltatók hálózatát veszi célba, és rajtuk keresztül jut el a vállalatokhoz és a kormányokhoz. Ez a tevékenység egy nagyszabású ipari kémkedési terv része, mellyel bizalmas információkat akarnak ellopni

– mondta Salomé, aki szerint a hackercsoportok most egy még fejlettebb módszerrel fognak lecsapni és ehhez a mesterséges intelligenciát is felhasználják majd.

Az élő Nostradamus szerint már a 2024-es olimpiai játékok idején lehetséges, hogy több kibertámadás éri a technológiai rendszereket, amelyek érintik a közlekedési rendszereket és a kommunikációs hálózatokat az eseményen – írja a Daily Mail.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás