Egy nő akciós terméket rendelt a Temuról: sokkolta, amit kapott – Videó

Teljesen megdöbbent egy nő, amikor a kézhez kapta a temus rendelését.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2024.08.30.
Temu ruha rendelés videó

Sokaknak ismerős lehet az a helyzet, amikor bizonyos weboldalakról rendelve igencsak vegyes árut kap készhez az ember, ahogy ezt most egy nő is megtapasztalta, amikor vett egy fehér inget a Temuról.

temu
Fotó: T. Schneider/Shutterstock

Ahelyett ugyanis, hogy boldogan élvezhette volna, hogy sikerült kedvezményes árú terméket rendelnie, a nő inkább azon tűnődött, hogy vajon kinek szánhatták az inget, mivel annak az ujjhosszúsága csak folytatódott... és folytatódott... és folytatódott.

A „vásárlási baklövésként” jellemzett esetet Kylie Rae egy TikTok-videóban mutatta, bánatára maga az ing szép lett volna, ha nem lett volna ez a hatalmas hibája. Egy farmernadrággal, kis kézitáskával és magas sarkú cipővel képzelte el egy szettben, amelyben barátnővel véigbulizták volna az éjszakát.

Kylie szerint ez volt a „legviccesebb” és „legepikusabb” vásárlási baklövés a Temuról, nem is csoda, hogy döbbenten, tágra nyílt szemmel és kezét a szája elé téve nézte, mi is érkezett meg…

A hozzászólásokban az emberek rendkívül mulatságosnak találták ezt a bakit, és valaki tréfásan meg is jegyezte, hogy a Temu valószínűleg azt hitte, hogy egy „kétkarú polip” rendelte a felsőt – írja a Mirror

Íme, várva várt ing és a reakció: 


 

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás