9 hónapot tölthetett csak kisfiával az édesanya: álmában érte a halál

Senki sem számított rá, hogy egy ilyen tragédia bekövetkezhet.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.08.15.
Módosítva: 2024.08.15.
szívleállás tragédia kétgyermekes anyuka nyaralás

Hirtelen és fájdalmas tragédia történt egy skót családban. Az Airdriéből származó Lucy Wilk ugyanis mindössze 38 éves korában életét veszítette július 28-án, mindössze 9 hónappal azután, hogy világra hozta kisfiát, Theót. A család néhány nappal korábban tért haza Skóciába, miután az édesapa, Michael családját látogatták meg Lengyelországban. A kétgyermekes édesanya halálát hirtelen szívmegállás okozta, azonban a család még mindig válaszokat keres rá, hogy miért kellett ilyen fiatalon meghalnia Lucynak, aki világéletében mértéktartó és egészséges életet élt, káros szenvedélyektől mentesen.

Lucy Wilk
A kétgyermekes édesanya egyik pillanatról a másikra veszítette életét / GoFoundMe

Michael a tragédia után egyedül maradt 9 hónapos és a 12 éves fiaival, így miközben a gyásszal küzd, a gyermeknevelés minden feladata is ráhárul. A férfi a DailyRecordnak mesélt az elmúlt pár hétben tapasztalt fájdalmáról.

Este Lucy elaltatta Theót, majd korán lefeküdtünk egy kis sorozatnézés után. Reggel korán keltünk volna, úgy volt, hogy elmegyünk valahova enni egy finom reggelit. Reggel 7-kor tértem magamhoz, és lementem a földszintre, amikor hallottam, hogy a kisfiam sír. Lucy azonban nem reagált rá, ezért felmentem, és eszméletlenül találtam rá a kedvesemre. Megpróbáltam felébreszteni, de semmire nem reagált, ezért hozzáláttam a földön az újraélesztéséhez a mentők kiérkezéséig... Ezt követően a mentősök egy órán keresztül küzdöttek a párom életéért, azonban leállt a szíve, és nem lehetett már segíteni rajta

– zokogta el magát Michael a lapnak.

Hétfőn elmentem a ravatalozóba búcsút venni. Hiányozni fog minden együtt töltött alkalom, valamint a mosolya és a nevetése. Nagyon különleges partner és anya volt. Szeretett sok időt tölteni a szeretteivel és sétálni a kisfiaival. Sokat utaztunk, imádott évente többször is elutazni, megismerni új kultúrákat. Hiánya mindenkit lesújtott

– zárta sorait Michael, aki jelenleg egy adománygyűjtő oldal segítségével próbálja meg helyrehozni az életét, ugyanis amíg a kisbabájával otthon kell maradnia, addig nem tud dolgozni sem. A barátok és ismerősök már közel 6000 fontot (2,7 millió forintot) gyűjtöttek össze a család számára.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás