Együtt sírt az orvosokkal: azt hitték aranyere van, de felfalta a rák a beleit

Nehéz időszakot élt át a beteg nő.



Megosztás
Szerző: L.A.
Létrehozva: 2024.07.08.
betegség rák aranyér

Egy nőnek a rák szinte felfalta a beleit, miközben az orvosok azt hitték, hogy csupán aranyere van. A 42 éves Lisa Snooks elmondta, hogy az orvosok többször is azt mondták neki, hogy folytassa az aranyérkezelést, de egyre súlyosabb fájdalmai voltak.

Fotó: Pixabay

Lisa nem adta fel, különböző vizsgálatokat kért az orvosoktól, majd ezek végül kimutatták, hogy végbélrákja van, ráadásul egy agresszív formája a betegségnek. Ezután kezeléseken esett át, és egy 11 órás műtéten, amely során a medencefenék részt, a végbelét és a hüvelyét is eltávolították. Tragikus módon hasonló körülmények között veszítette el 2021 februárjában a testvérét is. Ez egy testileg és lelkileg is megterhelő időszak számára.

Ha korábban rájöttek volna a problémára, és nem kezeltek volna félre hat hónapon keresztül, nem emésztette volna fel a szervezetemet a rák. Nem sok mindenre emlékszem, miután azt mondták, hogy rákos vagyok, sírni kezdtem az orvosokkal, és azt hittem, meg fogok halni, és az életemnek vége – egyszerűen összetörtem. Azon tűnődöm, hogy legyőzöm-e ezt, vagy ugyanúgy meghalok, mint a testvérem

- mondta Lisa, aki ugyan már jobban van, de teljesen biztos nem lehet a jövőjét illetően, ráadásul testileg és lelkileg is meg kell erősödnie - írja a Mirror.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás