Tegnap még boldog nagycsaládosok voltunk, ma karjaimban tartva gyászolom a kicsikéimet

A szülők karjaiban sorvadnak el a gyerekek.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.07.02.
gyermek szülő nagycsaládos halál

El sem tud képzelni nagyobb örömöt egy fiatal házaspár annál, mint hogy szülőkké válnak. A gyermek igazi áldás, és a legtöbb pár át szeretné élni a szülői örömöket. A legtöbben el sem tudjuk képzelni az életünket kisbaba nélkül, ha pedig összejön a kicsi, a világ legboldogabb embereivé válunk. És micsoda kegyetlenség az élettől az, ha nem sokkal a baba születése után, alig, hogy kezd kialakulni a személyisége, már búcsúzkodni kell. Az elnyújtott, hosszas búcsúnál pedig nincs rosszabb. Jillian és Donald Arnold most a poklok poklát élik meg, hiszen karjaik között sorvadnak el a gyermekeik. 

Csak kisbabák, de máris halálra vannak ítélve

Egy 35 éves anyuka szomorúan osztotta meg tragikus történetét, miszerint az egyik pillanatban még boldog nagycsaládosok voltak, mostanra azonban már gyermekeik halálára kell készülniük lélekben. A kis Roman és Stella ugyanis olyan genetikai rendellenességben szenvednek, amely a csecsemőkori Alzheimer-kór kialakulásához vezet. Még pici babák mindketten, még el sem kezdett kifejlődni a személyiségük, azonban máris elindultak a visszafejlődés útján, és hamarosan teljesen elveszítik önmagukat. 

Először a kis Romannál diagnosztizálták a betegséget. A diagnózist követően néhány héttel kiderült, hogy a feleség ismét várandós, és mivel az anyuka és az apuka is hordozza a genetikai mutációt, a babának 25 százalék volt az esélye arra, hogy ő is ebben a betegségben szenvedjen. A kis Stella születése után a szülők reménykedtek, mert sokkal erősebbnek tűnt  a baba, sajnos azonban hamarosan nála is diagnosztizálták a bajt. Most tehát mindkét gyermekük beteg, és elveszítik önmagukat, holott még ki sem fejlődött a személyiségük. 

Ez a betegség azért olyan kegyetlen, mert egy kicsit belekóstolsz abba, hogy kik is valójában a gyermekeid, és megtudod, hogy legbelül milyenek is valójában, aztán gyorsan elveszik tőled az egészet

– mondta az anyuka. 

A betegség nagyon ritka, és körülbelül három évet jósoltak nekik a szakemberek. A szülők tehát a karjaikban tartva nézik, ahogyan kisgyermekeik eltűnnek – írja a The Sun

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás