Drámai döntést hozott Weisz Fanni: kisbabájáért tette

A modell a közösségi oldalán tájékoztatta rajongóit.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2024.06.28.
Anyai örömök várandós kismama Weisz Fanni terhesség

Korábban már beszámoltunk arról, hogy Weisz Fannit kettős öröm érte, hiszen amellett, hogy megkérték a kezét még egy másik nagy dolog is történt vele, ugyanis gyermeket vár.

weisz fanni egy hónapig szomorkodott a szakítása után
Weisz Fanni nem festi a haját, így figyel születendő gyermeke egészségére Fotó: Gabe / Metropol

Ugyanakkor a csinos modellben egyből felmerült egy kétely, hiszen Fanninak vannak kutyái, így nem tudja, hogyha jön a baba, akkor kell-e valamire külön figyelnie. Ám Nyakas Gábor kutyatréner megnyugtatta őt és minden kismamát, a Metropol kérdésre elmondta, hogy az anyukáknak nincs okuk a kedvenceik miatt aggódni, ha érkezik egy kisbaba a családba. Hiszen ha megtesszük a megfelelő felkészüléseket, akkor nem lehet baj.

Weisz Fanni igyekszik nagyon odafigyelni a kisbabájára. Ezért most az Instagramra egy friss posztot rakott ki, amiben egy újabb fontos döntéséről számolt be, egyúttal ismét kikérte a követői véleményét.

Amióta megtudtam, hogy babát várunk, szerettem volna minden olyan egészségügyi kockázatot minimálisra csökkenteni, ami káros lehet a szervezetemnek és ez által a babának. Ezért döntöttem úgy, hogy nem festetem a hajam, és próbálom lenöveszteni. De azért nem szeretnék a párom szemében sem elhanyagoltnak tűnni, így nem festés, hanem színezés mellett döntöttem. Andi elmagyarázta, hogy ez a hajszál külső felületén tapad, nem úgy mint a festék ami a hajszál belsejébe kerül. Ráadásul csak a szőke lenőtt részeket színezte így nem került közvetlen a fejbőrömre sem. Valószínű már a terhesség végéig nem kell megismételni a folyamatot. Ezért szeretek hozzá járni. Szerintetek árthat a festés a babának?

- írja bejegyzésében a csinos modell, amelyet ide kattintva tudtok megtekinteni.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás