Angyalföldi Rómeó és Júlia: hangos szerenáddal próbálta visszanyerni szíve választottját a fiatal férfi

Igazi szerelmi történetnek lehettek szem- és fültanúi a lakók Angyalföldön.



Megosztás
Szerző: IF
Létrehozva: 2024.07.03.
Módosítva: 2024.07.03.
szerenád szakítás szerelem Angyalföld

Szerelmi drámának lehettek szem- és fültanúi a lakók a XIII. kerületi Pap Károly utcában. A jelenetnek szinte az egész ház részese lett, hiszen az ifjú hősszerelmes  a tízemeletes előtt ordibált fel szerelmének. Bár sokaknak kellemetlenséget jelentett a hangzavar és a bonyodalom, akadnak olyanok is, akik jó szívvel nézték végig az erkélyről a kapcsolat kibontakozását.

Egy órán át könyörgött és szerenádozott a férfi szíve hölgyének Fotó: Google maps

Egyik olvasónk számolt be arról, hogy július elsején egy újragondolt, modern Rómeó és Júlia-történet bontakozott ki a Teve ház lakóinak szeme láttára. A huszonéves szerelmesek ugyanis nem olyan rég szakíthattak, amit a férfi képtelen feldolgozni, emiatt valahogy részegen a lány lakása előtt kötött ki, és onnan próbálta meggyőzni szíve választottját, hogy ne hagyja el.

Csengeee, ne hagyj eeel! Szeretlek, b*zdmeg! 

– ordibálta alkoholos mámorban szíve választottjának a hősszerelmes.

Olvasónk beszámolója alapján este 9-kor kezdődött a dráma és a ház lakói közül sokan az erkélyről nézték a szappanoperát, amit néha-néha a rendőrség megszakított egy-egy reklámmal.

„Párszor megjelent egy rendőr, aki megkérte a férfit, hogy legyen kicsit halkabb, ugyanis zavarja a ház lakóit, aztán a figyelmeztetés után tovább állt. A férfi ugyanis semmi rosszat nem csinált, csupán próbálta visszahódítani a kedvesét” – részletezte olvasónk.

Amikor a fiatal férfi úgy érezte, hogy a könyörgéssel semmire sem megy, romantikusabb taktikára váltott. Balázs Fecó és a Korál zenekar örök klasszikusát kezdte el énekelni, abban reménykedve, hogy ez majd meglágyítja Csenge szívét.

Maradj veleeem, segíts nekem! Vigyél hazaaa, fogd a kezeeem! Szeress nagyooon, fáradt vagyok, S nehéz a szíveeem!

 – zendített rá a fiatal.

Rómeó azonban valószínűleg már azt sem tudta pontosan, hogy merre van arccal, ugyanis pár perccel később egy hangos kiáltást lehetett hallani a szemben lévő ház egyik erkélyéről:

Jani, te hülye! Nem is abban a házban lakom!

– kiáltotta Csenge, mire a Teve ház valamennyi lakója egyszerre nevetett fel.

Mi már azon se lepődnénk meg, ha betoppanna Erdélyi Mónika és közölné, hogy a mai témánk: »Szeretlek Csenge«. A lányt viszont egyelőre nem hatotta meg a szerenád, sőt. A kiselőadás körülbelül egy óra elteltével a végéhez érkezett, a lakók pedig nyugalomra térhettek. Kíváncsian várjuk, a férfi legközelebb mivel rukkol elő, hogy elnyerje szerelme szívét. Olvasónk részletes beszámolót ígért! 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás