„Még életünkben találkozunk idegenekkel – de nem leszünk képesek kezelni őket”

Hátborzongató kijelentést tett a szakember.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2024.06.28.
UFO földönkívüli űrlény idegen civilizáció

Még az életünkben találunk egy olyan bolygót, mint a miénk – és egy vezető űrkutató szerint idegen életnek adhat otthont.

Találtunk magyar szemtanút, aki szerint tényleg földönkívüliek lepték el az amerikai bevásárlóközpontot /
Nem vagyunk felkészülve az idegenek érkezésére – Fotó: ktsdesign

Jessie Christiansen, a Kaliforniai Technológiai Intézet asztrofizikusa a Shining Science-nek elmondta, hogy az emberiség eddig csak a „felszínt karcolta” az űrkutatásban.

Az űrnek az a buboréka, amelyet eddig sikerült átkutatnunk a Napunk körül, nagyon kicsi a galaxis méretéhez képest

– mondta a szakértő. 

A kutatás egyelőre a Földhöz hasonló, potenciálisan földönkívülieknek otthont adó földi lényekre összpontosít. A NASA által kifejlesztett, Habitable Worlds Observatory (HWO) nevű teleszkóp a 2040-es években indul, és elsődleges célja 25 Föld-szerű világ leképezése napszerű csillagok körül – közölte a Shining Science.

„Hiszem, hogy még a mi életünkben valami HWO-hoz hasonló jelet fog látni egy olyan sziklás bolygó légkörében, amely egy olyan csillag lakhatósági zónájában van, mint a mi Napunk, és amelyről azt gondoljuk, hogy élet” – magyarázta Christiansen.

Az emberek azonban nem biztos, hogy tudnak mit kezdeni azzal a tudattal, hogy nem mi vagyunk az egyetlen élet a galaxisban. Az élő Nostradamus szerint ugyanakkor az embereknek fel kell készülniük arra, hogy mindössze négy éven belül valahol felfedezik az idegen életet.

A Daily Starnak nemrégiben adott interjújában a 37 éves brazil jós Athos Salomé utalt arra, hogy hamarosan kitör a harmadik világháború, és ha mindez nem lenne elég, akkor fel kell készülnünk arra, hogy 2028-ban találkozhatunk földönkívüliekkel.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás