Lelepleződhetett a földönkívüliek rejtekhelye, visszatartják a bizonyítékot





A NASA egyik tudósa nyilatkozott arról, hogy „teljesen biztos abban”, létezik földönkívüli élet, mi több, azt is tudni véli, hogy hol található.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.09.01.
NASA földönkívüli élet bizonyíték Vénusz légkör

A NASA kutatója, dr. Michelle Thaller, biztos benne, hogy az ufók olyan helyen élnek, ahol a körülmények elviselhetetlenek az emberek számára. A bennfentes a Vénuszt nevezte meg, feltevéseit a bolygó légkörének vizsgálatára alapozza. Hozzátette ugyanakkor, hogy a NASA visszatartja a bizonyítékok nyilvánosságra hozatalát addig, amig 100 százalékosan beigazolódik a feltevés. „Még nincs döntő bizonyítékunk. Elhiszem-e, hogy van-e élet odakint? Teljesen” – nyilatkozta Thaller. 

 Az ufóhívők alig várják, hogy előkerüljenek a bizonyítékok! Fotó: Pixabay

A kutatókat régóta lázban tartja a Vénusz, néhány évvel ezelőtt ugyanis rádióteleszkópok segítségével sikerült kimutatniuk, hogy a légkörében foszfin, azaz szervetlen foszformolekula található. Ez a felfedezés akár arra is utalhat, hogy mikrobák lehetnek a bolygó légkörében. A kőzetbolygókon úgynevezett anaerob, vagyis az oxigéntől elzárt mikrobák képesek létrehozni a foszfint. A csillagászok feltételezik, hogy a Vénusz nagy magasságba nyúló felhői mikrobáknak adhatnak otthont, mert azok a magaslégkörben lebegve elkerülhetik a felszín perzselő hőségét, ugyanakkor el kell viselniük a rendkívül savas környezetet.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás