Tíz és fél kilós hambiszörny várja kihívóját Egerszalókon, öt testépítőn is kifogott már

Jókora kihívás elé állította vendégeit egy egerszalóki étterem. Öt testépítő óriásnak egy több mint tízkilós hatalmas hamburgert kellett elpusztítaniuk 40 perc alatt.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.06.26.
Módosítva: 2024.06.26.
kihívás challenge óriási egerszalók hamburger

A feladatot még senkinek sem sikerült teljesítenie eddig. A hatalmas testépítők nagyon bíztak a legendás étvágyukba és bátran felvették a harcot a kolosszális adag étellel.

Több mint tízkilós hatalmas hamburgerrel kell megbirkózniuk a kihívóknak Fotó: Olvasói

A Bérc Óriás Burger Challenge-re bárki jelentkezhet, a lényeg, hogy  az átlagosnál jóval nagyobb étvágya legyen a versenyzőnek, mert eddig még senkinek sem sikerült teljesítenie a kihívást. Ami nem is csoda, hiszen ez az adag talán még Bud Spencernek is gondot okozott volna.

A tét nem kevesebb, a becsületen kívül, mint az étel ára. Annak, illetve azoknak, aki, akik sikeresen megbirkóznak a feladattal, úgy nem kell kifizetniük az hambi- szörny árát. A hatalmas emberek az asztalnál néztek farkasszemet ellenfelükkel, ami egy tálcán pihenve várta a megmérettetést, mintha kicsit gonoszul is mosolygott volna az ellenfeleire.

Tíz és fél kilós burger összetevői: 2,8 kg házibuci, 0,5 kg cheddar sajt, 0,25 kg bacon, 1 kg hagymalekvár, 2 kg saját készítésű szósz, 0,25 kg csemegeuborka, 3,2 kg marhahús. A hatalmas burger készítése sem átlagos: először a marhahúst ízesítik megfelelően, majd begyúrják. Az óriási házi készítésű bucit három szintre vágják majd megpirítják. Ezt követően a hús kerül a rostlapra, ahol halkan sercegve jól átsütik, a tetejét sajttal borítják. Ezt követően a hagymalekváré lesz a főszerep, és átforgatják a serpenyőben. A bucit vastagon megkenik saját készítésű szósszal és salátalevelekkel borítják be Ezt a második szint követi, még egy nagy adag szósszal, hagymalekvárral és a második hússal a tetején. Hogy tovább nehezítsék a kihívást két kiló hasábburgonyával tálalják. 

A hatalmas adag ezúttal sem talált legyőzőre  Fotó: Bérc Burger&Bar/Facebook

A kihívás elején a marcona versenyzők még nagyon bíztak magukban és az étvágyukban, hiszen edzés előtt is így viszik be a sok kalóriát.
Vajon sikerült a csapatnak 40 perc alatt megbirkózni a mega hambival? Az öt buldózer apait-anyait beleadott a küzdelembe, de még így sem ők kerültek ki győztesen a harcból. Nem bírták legyűrni a tíz és fél kilós ellenfelüket, a hambi- szörnyet, ami így az új kihívójára vár.

@berc_burgerbar MEN vs. BURGER 💪⚡️🍔 Hamburger kihívás elé állítottunk 5 testépítőt, akiknek a súlya összesen 515 kg. 🏋️‍♂️ Az óriásburger krumplival együtt közel 10,5 kg! 🍔 🏋️‍♂️ Szerinted meg tudták enni? 😉 Írd meg kommentben! ⬇️ #óriásburger #hamburger #bércburger #kihívás #étterem #étteremajánló #eger #burgerporn #testépítőélet ♬ eredeti hang - berc_burger&bar

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás