Összefogtak a horgászok az agydaganatos Laciért

Bajban ismerszik meg a barát: a horgászok egy emberként álltak agydaganattal küzdő spottársuk mellé. Laci nekik és a családjának is hálás a sok segítségért.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.06.12.
tumor horgász gyógyulás

Próbára tette az élet Kovács Lászlót. Mindig jót cselekedett, és most úgy érzi, vissza is kapja, hiszen sikerült felépülnie a betegségéből. Csapattársai, a horgászok fogtak össze és segítették az újrakezdésben társukat.

Nagyon hálás a családjának László, mert mindenben támogatják. Szeretné a kislányát felnevelni Fotó olvasói

Néhány évvel ezelőtt kezdődött László kálváriája, amikor a jobb lábán bizsergést érzett. Ritkán járt orvoshoz, de mivel nem szűntek a panaszai, elment egy kivizsgálásra. Ököl nagyságú daganatot találtak a fejében.

Karácsony előtt kellett mennem a Kaposvári kórházba a vizsgálatokra, ahol közölték velem az orvosok a rossz hírt. Hatalmas daganatot találtak a fejemben, és ez okozta a panaszaimat

-emlékszik vissza László, aki végtelenül hálás a családjának, mert végig mellette voltak. A biopsziát februárban csinálták meg, de senki sem merte vállalni a műtétet a hatalmas kockázat miatt. Nagyon elkeseredett, de nem adta fel. Végül egy professzor Szegeden vállalta a konzultációt, majd a műtétet is. Az orvosok csak néhány százalék esélyt láttak rá, hogy sikeresen el tudják távolítani a hatalmas tumort és a cisztákat László fejéből, de az elszánt férfi vállalta műtétet. Hitt benne, hogy fel fog épülni.
 

Szerencsére sikerült a műtét. Szinte el sem hittem mikor kinyitottam a szemem, hogy élek. Azóta túl vagyok 33 sugárkezelésen, és már csak három van hátra

- mondja bizakodva László. Az utolsó vizsgálatok alapján arra lehet következtetni, hogy legyőzte a kórt.
A bajban nemcsak a családja, hanem horgásztársai is teljes vállszélességgel mellette voltak. Mindenben segítették és önzetlenségükről tettek tanúbizonyságot, amikor horgászversenyt szerveztek, melynek bevételével támogatják sporttársukat.

Adományokat gyűjtünk, és ezenfelül pénzzel is támogatjuk Lacit, aki nehéz hónapokat tudhat maga mögött. Jókedvű, vidám srácnak ismertem meg, és mivel a horgászok mindig összetartanak, ezért természetes, hogy mellette állunk a bajban 

- mondta Fülöp Zoltán a Nemzeti Balatoni Bojlis Horgászverseny szervezője.

Kokonak, egy fiatal apukának segítünk, aki jelenleg agydaganattal küzd, évekig az NBBH mezőnyét erősítette és versenyen kívül is komoly halakkal tette le a névjegyét a balatoni pontyhorgászat asztalára. Bízunk a felépülésében, és ezzel a versennyel szeretnénk a harcát támogatni

 - folytatta Zoltán.
A szervezők bíznak Laci felépülésében, és hogy sok versenyen tudnak még együtt részt venni. Az idei versenyt szeptember 25-én fogják megrendezni a Balaton körül, számos ponton.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás