Gyomorforgató dolgot csináltak a gíroszosban, a Nébih azonnal bezáratta a horrorbüfét

Budapest-szerte óriási felháborodást váltott ki, hogy az egyik büfében galambok lakmároznak a gíroszhúsból. Még szép, hogy ez lett a hét legolvasottabb cikke is.



Megosztás
Szerző: H.N.ZS.
Létrehozva: 2024.06.09.
aktuális tragédia top 5 NÉBIH gyomorforgató

Óriási felháborodást váltott ki Budapest-szerte, mikor kiderült, hogy madarakkal kóstoltatják elő a gíroszt egy Jókai téren lévő büfében. A Metropol elsőként számolt be a gyomorforgató történetről, amit egy szemfüles férfi videóra is vett: a felvételen látszik, hogy a madarak berepülnek az üzletbe és a gíroszhúsból lakmároznak. Május 29-i cikkünk után egy nappal, május 30-án, hétfőn a Nébih meglátogatta a gíroszost, majd ezután az üzlet tulajdonosa lehúzta a rolót.

A Nébih azonnal bezáratta a gíroszost Fotó: Metropol

105 éves lett a TikTok-sztárrá vált Papp Laci bácsi. Az idős influenszer egy otthonban tölti mindennapjait, próbál vidám maradni, de szörnyen hiányzik neki szeretett felesége, Margit, akit családja vett magához. Laci bácsi szerint a hosszú élet titka a mindennapos testedzés. Ő maga minden reggel 100 spiccet és 10 guggolást végez, hogy ezzel tartsa magát fitten.

Laci bácsi 105 éves, de még mindig fontos neki a mindennapos testedzés – Fotó: Bánkúti Sándor

Szörnyű baleset az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető szakaszán, Karácsond környékén vasárnap (június 2.) hajnalban. A balesetben két férfi veszítette életét, 9 gyermeket hagyva félárván. Úgy tudni, hogy éppen az autópályára próbáltak rákanyarodni, de nem vették észre a közeledő mikrobuszt, aminek elébevágtak.

A szörnyű balesetben 9 gyermek maradt félárván – Fotó: pexels.com

Deák Boldizsár, akiről nemrég az is bebizonyosodott, hogy éveken át állampárti ügynökként, Sólyom fedőnéven dolgozott, az 1200 embert megkárosító bűnszervezet kulcsfigurája. Hamis ingatlanfedezeteket kínálva Magyar Péter élettársának anyjával, Sájer Máriával működött együtt a 8 milliárd forint ellopásában. Ők ketten voltak azok, akik a Tisza Pártot Magyar Péter rendelkezésére bocsátották.

Együtt a piramispárt vezérkara. A 4 éves fegyházbüntetésből szabadult Sájer Mária, Deák Boldizsár, a piramisjáték beetetőembere és Magyar Péter

Szörnyű tragédia rázta meg a Rumbach Sebestyén utca lakóit június 3-án, amikor is fatális baleset történt. Az áldozat, Magda azzal csengetett be este 6 körül a szomszédhoz, hogy nem találja a lakáskulcsát, ezért engedje meg neki, hogy átmászhasson az erkélyen át a saját lakásába. Mindezt a hatodik emeleten. Ám amikor átmászott, megcsúszhatott és lezuhant. Bár a mentők mindent megtettek az asszonyért, már nem lehetett rajta segíteni.

Magda a kapu előtti előtetőre zuhant – Fotó: Kóré Károly 

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás