105 éves lett a TikTok-sztár Laci bácsi – Elárulta a hosszú élet titkát

Fontos üzenetet küldött a fiataloknak a 105 éves TikTok-sztár.



Megosztás
Szerző: KN
Létrehozva: 2024.06.03.
születésnap ünnep szeretet szépkorú

A TikTok-sztárrá vált Papp Laci bácsi 105 éves lett. Életét egy otthonban tölti, próbál vidám maradni, de szörnyen hiányzik neki szeretett felesége, Margit

Papp Laci bácsi betöltötte a 105. életévét (Fotó: Bánkúti Sándor/Metropol)

Aki az Istent szereti, annak minden a javára válik

– üzente a fiataloknak 105. születésnapja alkalmából Laci bácsi, aki jótanácsa mellé útravalóul a hosszú élet titkát is megosztotta. Az idős úr kitartását és akaraterejét sok ereje teljében lévő fiatal megirigyelhetné; kora ellenére minden reggel 100 spiccet és 10 guggolást végez, hogy fitt maradjon. 

Nagyon fontos az, hogy meglegyen a mindennapi testedzés

– árulta el a hosszú élet titkát

Laci bácsi 105 éves lett Fotó: Bánkúti Sándor / Metropol

„Lélekben együtt vagyunk”

Nagy port kavart a médiában a hír, hogy Laci bácsit – immár közel egy évvel ezelőtt – elválasztották szeretett feleségétől, Margittól. Az asszony családja szerint Margit nem akart otthonba költözni a férjével, ezért magukhoz vették, ezt később Margit megerősítette. Laci bácsi azonban nem hiszi, hogy a felesége önszántából valaha is úgy döntött volna, hogy elhagyja, hiszen hatalmas szeretet és összhang volt közöttük.  

Egész életemben szerettem a nőket, szerettem az asszonyokat és mindig három sárga rózsával tiszteltem meg őket. Ne értsenek félre, nem csapongásból, hanem tiszteletből. Szeretettel és tisztelettel gondolok drága feleségemre, Pappné Dankó Margitkára, akivel körülbelül harminc éven keresztül szeretetben éltem. A gonosz megjelent, mert ahol a szeretet megjelenik, ott Isten van és ahol pedig Isten van, ott a gonosz is megjelenik és én ezt könnyek nélkül nem tudom megélni. Lélekben együtt vagyunk

– mondta meghatódva a szépkorú férfi.

Így lett Papp Laci bácsi TikTok-sztár

Lázár Zsolt evangélikus esperes TikTok-csatornáján tűnt fel Papp Laci bácsi az elmúlt években, a róla készült videók pedig kiemelkedő népszerűségre tettek szert. Papp Laci bácsi legutóbbi felvételét már 400 ezernél is többen látták!

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás