Szentkirályi Alexandra: Karácsonyék a gazdagok pártjára álltak

Megdöbbentő dologra figyelmeztet Szentkirályi Alexandra főpolgármester-jelölt.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.05.12.
Módosítva: 2024.05.12.
Szentkirályi Alexandra kitiltás főpolgármester-jelölt Karácsony Gergely autósok

Újabb videóval jelentkezett Szentkirályi Alexandra a Fidesz főpolgármester-jelöltje, lerántva a leplet a baloldali főpolgármester, Karácsony Gergely és holdudvara tervéről.

Fotó: Máté Krisztián

„Karácsonyék a gazdagok pártjára álltak. Újabban a 10 évnél régebbi autók kitiltásával fenyegetőznek. Egy hangfelvétel tanúsága szerint azon dolgoznak, hogy bizonyos kerületekbe ne lehessen bemenni, szerintük túl régi autókkal. A budapesti kocsik kétharmada 10 évnél régebbi, ez 440 ezer autót jelent. A kitiltásuk egyszerűen azt jelentené, hogy több százezer budapesti családnak azt mondják, hogy bocsi, de túl régi a kocsi. Karácsonyékat és Gyurcsányékat egyszerűen nem érdekli, hogy mi lesz az emberekkel egy ilyen döntés után”
– figyelmeztet a Fidesz főpolgármester-jelöltje. Majd így folytatja:

„Jól ismerjük ezt a poros, baloldali bagázst, Gyurcsány már évekkel ezelőtt üzent azoknak, akiknek nem tetszik ez a tempó. »El lehet menni Magyarországról, itt lehet bennünket hagyni, kérem szépen, tessék!« Értjük: el lehet innen menni, aki meg nem megy, azt kitiltják! Szerintem meg itt az ideje, hogy ők menjenek el, takarítsuk ki őket a Városházáról! Változást Budapesten!”

Nézd meg Szentkirályi Alexandra friss videóját!

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás