Szentkirályi Alexandra elvégezte Karácsony munkáját: ők kapnak kedvezményes vállalati országbérletet

Nem csak beszél – Szentkirályi Alexandra máris jelentős változást ért el.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.05.01.
Módosítva: 2024.05.01.
Karácsony Gergely országbérlet BKK-BKV Lázár János Szentkirályi Alexandra

Odafigyelni és cselekedni – egy jó városvezető tudja, hogy végezze a munkáját a választópolgárok javára. Szentkirályi Alexandra főpolgármester-jelölt pedig máris leiskolázta Karácsony Gergely főpolgármestert. Utóbbi ugyanis nem érezte szükségét annak, hogy akárcsak a MÁV-Volán-dolgozók, úgy a fővároshoz tartozó BKK-BKV csoport dolgozói is megkaphassák a kedvezményes vállalati országbérletet.

Szentkirályi Alexandra megállapodott Lázár Jánossal, hogy a BKK-BKV csoport 15 ezer dolgozója is megkaphassa a kedvezményes vállalati országbérletet
(Fotó: Szentkirályi Alexandra Facebook-oldala)

„Ahhoz, hogy a BKK-BKV dolgozói is részesülhessenek kedvezményes vállalati országbérletben Karácsony Gergelynek annyi dolga lett volna, hogy egy törvénymódosítást és egy BudapestGO applikációfejlesztést szorgalmaz. Ezt a munkát persze nem volt hajlandó elvégezni. Emiatt 15 ezer ember kedvezményes vállalati országbérlete került veszélybe”
– írta Facebook-oldalán Szentkirályi Alexandra főpolgármester-jelölt. Majd így folytatta:
„A mai standolás után rengeteg Budapestet érintő fejlesztésről egyeztettünk Lázár Jánossal, és megállapodtunk abban, hogy a BKK-BKV csoport 15 ezer dolgozója is megkaphassa a kedvezményes vállalati országbérletet, a MÁV-Volán dolgozókhoz hasonlóan.
Ezért is kell változás Budapesten!”

Szentkirályi Alexandrának tehát sikerült az, amit Karácsony Gergely meg sem kísérelt: megállapodott Lázár Jánossal, hogy a BKK-BKV csoport 15 ezer dolgozója is megkaphassa a kedvezményes vállalati országbérletet.

Nézd meg az erről szóló videót!

 

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás