Hihetetlen: esküvője napján rúgták ki a munkahelyéről a menyasszonyt

A cég ráadásul normálisan meg sem indokolta a döntését.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.05.27.
esküvő kirúgás házasság munkahely

Habár a saját esküvője mindenki életének az egyik legszebb napja kellene legyen, vannak dolgok, amiket nem lehet befolyásolni. Ilyen az, amikor például a lagzi napján szólnak, hogy ki vagy rúgva. Egy ilyen hír alap esetben is elszomorító, nem hogy egy ilyen jelentőségteljes napon. Nos, Amanda főnökét azonban ez nem zavarta. Mindössze fél órával a ceremónia előtt kapta meg üzenetét telefonon főnökétől, miszerint elbocsátották. 

esküvő, esküvői torta, menyasszony, vőlegény
Esküvője napján bocsájtották el. / Fotó: unsplash.com (Illusztráció)

Félreértés ne essék, Amanda főnöke pontosan jól tudta, hogy alkalmazottjának aznap van az esküvője. Üzenetét úgy kezdte, hogy reméli, minden rendben van a nappal, és hogy jól érzi magát, de...

Még a lélegzetem is elakadt, amikor megláttam az üzenetét a barátaim körében

– mesélte Amanda hozzátéve, hogy mivel nem volt nála a telefonja, így aznap csak késő este látta már, milyen hírt is kapott. Az indok: nem megfelelő munkateljesítmény. Mivel sajnos próbaidőn volt a munkahelyén, így nem is volt a vállalat jogosult arra, hogy további indokot adjon számára. Amanda azonban nem ért velük egyet, úgy véli, semmi baj nem volt a teljesítményével, csupán egy véletlenszerű indokot kapott. 

Ezt követően a lagzi után többször próbált kapcsolatba lépni a céggel a kirúgása miatt, annak pontos háttere érdekében, de soha nem érte már el a vállalatot – írja a UNILAD.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás