Közbeszól az univerzum: ezekre a csillagjegyekre sorsfordító felismerés vár

A május 27-i horoszkóp szerint több csillagjegyre is sorsfordító felismerés vár.



Megosztás
Szerző: P. E.
Létrehozva: 2024.05.27.
Módosítva: 2024.05.27.
csillagjegy sorsfordító horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Általában igyekszik mindenkivel jó viszonyt ápolni a környezetében, de azért még ön körül is van néhány elvarratlan szál. Ma jó alkalom adódik arra, hogy egyet ezek közül elrendezzen, amihez mindössze arra van szükség, hogy tegyen egy kedves gesztust.

Fotó: Shutterstock 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Nagyon jó lelkű, és ráadásul fejlett a felelősségérzete is, emiatt hajlamos arra, hogy olyan emberek mellett is kiálljon, akik azért ezt nem igazán érdemlik meg. Ma viszont világossá válhat az ön számára, hogy valaki visszaél mindezzel.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ha azt érzi, hogy sok a lezáratlan ügye, folyamatban lévő feladata, és néha azt sem tudja, melyikkel kellene éppen foglalkoznia, akkor gondolkodj el azon, nincs-e egy kis tervezési hiba a mindennapokban. Ma változtathat ezen!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ma könnyen lehet, hogy valakinél nem működnek a finom jelzések, így készüljön arra, hogy egy helyzetben őszintén, egyenesen, akár szájbarágósan el kell mondania, hogy mit és hogyan szeretne. Ha ez kell, hogy megértsék, csinálja így!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma gondjai lehetnek a megfelelő kommunikációval, amikor egy helyzetben úgy érzi, hogy a másik féllel talán nem is egy nyelvet beszélnek. Ha így van, semmiképp ne kezdjen vitába az illetővel. Egészen másképp vélekedik az életről, és ön nem fogja tudni meggyőzni szép szavakkal.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma elfoghatja a kétség valakivel kapcsolatban és talán felmerül önben, hogy nem kellene megbíznia az illetőben. Ha így is van, ne lépjen azonnal! Az elkövetkező napok választ adhatnak egy sor ma felmerülő kérdésre.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A hétfői napja tele van üzenetekkel és telefonhívásokkal. Talán az is igaz, hogy nagyon sok kapcsolatot fenntart, barátokkal, ismerősökkel. Ha emellett mégis néha elfogja a magány érzése, akkor a kapcsolatai minőségével van gond.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Persze nagyon fontosak a gyökerek, de nem jó azonban beleragadni a múltba és hagyni, hogy ez határozza meg az életünket. Ma lezárhat végleg egy ilyen szálat az életében és felemelt fejjel tekinthet előre, a jövőbe. Tegye meg!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Hétfőn rádöbbenhet, hogy valamiben sokkal tehetségesebb, mint azt korábban gondolta magáról. Ha így van, figyeljen oda jobban erre a készségére és fejlessze tudatosan is tovább. Néha egészen váratlan utakon érkezik meg a siker hozzánk. Engedjen neki teret!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Hétfőn hatalmas tempót diktál magának, pedig ezzel a teljes kimerülést kockáztatja. Tartson szüneteket és csökkentse az iramot. Tudomásul kell vennie, hogy ön sem egy gép, és szüksége van a pihenésre, feltöltődésre is.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Szorgalmas, munkás napra számíthat. Ezerrel pörög hétfőn, mindenki gondját ön próbálja megoldani: segít, támogat, tanácsot ad. Sokan gondolnak most önre hálával! Azért a saját ügyeire is jusson idő.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ha az önre váró álló feladatok mennyisége stresszt okoz, akkor nem az a megoldás, hogy a feszültséget a többieken vezeti le. Ha lehetséges, inkább vállaljon kevesebbet. Nem kell mindenkinek megfelelni, és nem kell minden helyzetben önnek teljesíteni a legtöbbet.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás