Végre bilincsben a nőzaklató! Elkapták a gazdagréti szatírt

Krimibe illő körülmények között kapta el egy helyi lakos a gazdagréti nőzaklatót. A hős családapa bátor tettével leleplezte a környék nőit rettegésben tartó szatírt.



Megosztás
Szerző: Oszlányi Gyöngyvér
Létrehozva: 2024.05.28.
Gazdagrét molesztálás rendőrségi ügy

Szerencsésen ért véget az újbudai zaklatási ügy. Egy szatír hetek óta rettegésben tartotta a Gazdagréti lakótelep környékén élőket és hiába volt a sok facebook poszt, a bűnös mindig kicsúszott az őt keresők kezei közül. Egészen május 26-ig, amikor végre egy bátor férfi nem hagyta annyiban a dolgot és leleplezte a zaklatót. Lapunk utánajárt az ügynek és még a rendőrséget is megkereste, mi történt Gazdagréten.

molesztálás
Egy gyanús férfi hetek óta nőket zaklatott Gazdagréten, akik egyre jobban rettegtek az utcán. Fotó: ESB Professional /  Shutterstock

Magányos nőkre támadt

Hetek óta rettegésben éltek a Gazdagréti lakótelep környékén élők. A Törökugrató útnál egy 25-40 közötti, magas férfi kiszemelt magának magányos nőket az utcán, majd hazáig követte őket, sőt a végén támadásba lendült. Eddig a nőknek szerencséjük volt és megúszták ezeket a zaklatásokat fizikai sérelem nélkül.

Szombaton vált komolyabbá az ügy

A játszótérről sétált haza május 25-én egy fiatal nő a két gyerekével, amikor észrevették, hogy egy férfi már hosszabb ideje követi őket. Majd leszólította az asszonyt és megkérdezte tőle, hogy egyedül van-e. Az asszony jelezte, hogy nem ér rá beszélgetni és siet haza, de a szatír csak nem hagyta abba a zaklatását és továbbra is követte őket.  

Félelmetes volt, ahogy követte a kiszemelt áldozatot fényes nappal

A nő nem foglalkozott vele, bár nem volt neki szimpatikus a férfi, de azt hitte, a környéken lakik. A szatír azonban valahogy bejutott a házba, amikor a nő a gyerekeivel a liftbe lépett. Gyorsan követte őket, hirtelen beugrott a liftbe, majd az anyát a kisgyerekei előtt elkezdte fogdosni. Az asszonynak volt annyi lélekjelenléte, hogy kilökte a férfit a liftből, majd bemenekült a lakásba és azonnal szólt a férjének, aki a zaklató után eredt, de az sikeresen elmenekült. A gyerekek és az asszony sokkos állapotba kerültek

molesztálás
A férj segített megtalálni a feleségét megtámadó férfit. Fotó: yamel photography /  Shutterstock

Rajtavesztett az újabb támadáson

Másnap, vasárnap reggel a család együtt sétált a Beregszász úton, ahol a feleség felismerte az előző nap őt zaklató férfit, aki éppen egy másik nőt követett. A férjével titokban a férfi után mentek úgy, hogy ne lássa meg őket. A szatír az új áldozatára koncentrált és nem vette észre, hogy a házaspár a közelében van. Megpróbálta a magányos hölgyet megtámadni, aki segítségért kiabált. Itt lépett közbe a férj, Dávid: odarohant és kirántotta a nőt a támadója kezéből. A felesége közben hívta a 112-n a rendőrséget. A szatír elmenekült, de Dávid nem vesztette el szem elől és egészen az otthonáig követte. A rendőrséget az üldözés alatt folyamatosan tájékoztatták a fejleményekről, akik percek alatt meg is érkeztek a helyszínre és átvették az ügyet.

Megindult a nyomozás

A rendőrség lapunkat arról tájékoztatta, hogy a bejelentésnek köszönhetően elfogtak egy férfit, aki szeméremsértő módon viselkedett május 25-én és 26-án. Az előállított embert a XI. Kerületi Rendőrkapitányságon gyanúsítottként kihallgatták, majd kezdeményezték letartóztatását és megkezdték a nyomozást.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás