Ugrándozó pókembert keresnek Csepelen, ezt tette

A rendőrség mellett a károsult is keresi az ismeretlen csepeli fenegyereket.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.05.14.
fenegyerek csepel rejtély ismeretlen betörő

Május 11-én szombaton estefelé egy ismeretlen jutott be az egyik, Budapest XXI. kerületében, Csepelen élő nő ingatlanára és onnan több dolgot is meglovasított a gyanú szerint.

Információink szerint ebben az utcában történt a betörés május 11-én szombaton este 9 óra után  
Fotó: Google Maps

A történet szerint az elkövető először bemászott, hogy körülnézzen, majd amikor meglátták őt, gyorsan a szomszédos telekre ugrott át, mint valami csepeli fenegyerek. A Repkény utca és a Liliom utca kereszteződésének közelében több kertes ház is található, így szinte érthetetlen, hová tűnt el az ugrándozó pókember, aki valószínűleg a kerítéseken átmászva, telekről telekre jutott ki.

Az este 9 óra utáni események kapcsán az erről beszámoló nő most olyan szomszédokat keres, akik láthatták a pókembert vagy akiknek a kamerája esetleg felvehette őt, hiszen nem tűnhetett el nyom nélkül.

„Kérem, ha bárkinek van kerti vagy utcafrontot rögzítő kamerája a környéken, keressen meg” – olvasható a felhívásban.

A találgatások arról is szólnak, hogy talán az egyik szomszéd lehetett a tettes, de a nő szerint biztosan nem erről van szó. Egyes vélemények szerint akár még az is lehet, hogy a csepeli pókember korábban más, hasonló betöréseket hajtott végre a környéken.

A Metropol megkérdezte a Budapesti Rendőr-főkapitányságot, akik kérdésünkre elmondták, hogy feljelentés alapján a XXI. kerületi rendőrkapitányság folytat nyomozást, ismeretlen tettes ellen, lopás bűntett gyanúja miatt. Hozzátették: „Az elkövető azonosítása folyamatban van.”

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás